lep pozdrav
sem nov na forumu in imam renault megana 1,5 dci 2003 letnik pa sem ugotovil da mi ventilacija zelo slabo piha namreč šele ko dam na 4.pozicijo začne nekej malo pihat. bi znal kdo povedat kaj bi bilo narobe ali kaj bi bilo dobro zamenjat?
hvala za odgovore
lp
slabo pihanje na ventilacije
Re: slabo pihanje na ventilacije
Mogoče zelo zapacan filter klime? Dovod zraka? Z najslabšem primeru zna bit uničen potenciometer za nadzor jakosti toka do ventilatorja.
Lp
Lp
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večRe: slabo pihanje na ventilacije
aha torej sčistim filter in pa pregledam cevi sedaj pa me zanima je težko do teh delov prit da bi saniral zadevo?
Re: slabo pihanje na ventilacije
Filtra se ti ne splača čistit, kupi novega, stane nekaj €. Potenciometer je na stikalu kjer uravnavaš jakost pihanja, ampak se načeloma to zelo težko pokvari. Če si kje v okolici lj, se lahko oglasiš pri meni v delavnici, pa pregledam zadevo.
Lp
Lp
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večRe: slabo pihanje na ventilacije
hvala za odgovor načeloma nisem iz ljubljane vendar v petek grem gor če ne bom nič rešil se bom oglasil.edino za št. bi te prosil lahko na pm.