Parrot MKI 9200

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
Dardaj
Kraj: Slovenija

Parrot MKI 9200

Odgovor Napisal/-a Dardaj »

Pozdravljeni!

Se opravičujem, če mogoče tema ravno ne paše sem, vendar imam GEspace -a, tako da vsaj Renault je :) - to že nekaj šteje :)

Sicer pa, imam težave, dal sem vgraditi Parrot MKI 9200 in sedaj je nastal problem; najprej je zadeva funkcionirala nekaj časa odlično, potem pa se je v nekem trenutku ji nekaj zgodilo - beri ne vem kaj - in sedaj tisti, ki me pokliče, sliši samega sebe odlično :), mene, ki pa vozim, pa me ne sliši sploh :(
Seveda sem takoj obtožil telefon, vendar se je sled izkazala za napačno, saj sem poizkusil 4 različne telefone, celo enakega, kot ga imam jaz, pa zadeva nikakor ni funkcionirala.

Zato sem izklopil parrot BlueBox, pa seveda ni delal niti avtoradio, potem sem naložil update na Parrota, in se stanje ni izboljšalo.

Imam pa težavo, saj me telefoni večkrat lovijo med vožnji, 120 € pa vseeno ni mačji kašelj.

Prosim za nasvet, če ima kdo kakšno izkušnjo s tem oz.. če morebiti kupim nov LCD monitor (verjetno so to možgani od Parrot -a???), ali bo stvar zopet funkcionirala?

Že vnaprej se zahvaljujem za odgovor!

Hvala in Lep pozdrav!
Kaj imata skupnega Grand Espace Automatic in Rolls Royce Phantom - they are both spacious, luxurious and easy to drive :)
Uporabniški avatar
Vocko
Kraj: Šmarješke Toplice

Re: Parrot MKI 9200

Odgovor Napisal/-a Vocko »

Možgani so v plavem boxu... Meni je crknil, sicer na mki 9100. 120€
Odgovori