POPRAVLJENO: Voznikova vrata
Re: Voznikova vrata
sem danes malo gledu ko sm meu šipo dol ne zavibrirajo tolko vrata al mehanizem v njih.. Sm pa gledu mal je na voznikovi strani malo šipa ven ko je čisto spuščena, toliko da se je vidi ven iz gume, medtem ko je na sovoznikovih vratih čisto dol da se je ne vidi je čisto notr v gumi. Kaj je zdej pravilno? Mora bit šipa malo ven, recimo od oka cca. 5mm..
R. Megane II ph1 1.9dci Privilige Lux 
Če maš željo tapeto dol dat se oglasi do mene pa bomo zrihtal
notr je neki losan pa pol tko vibrira... pri meni spodi so pa navadni 13 šraufi not 
..:: Renault MEGANE II 1.5 dCi 106KM ph2 2006 ::..
zgleda jo bo res trebaa cist dol datmateichk napisal/-a:Če maš željo tapeto dol dat se oglasi do mene pa bomo zrihtalnotr je neki losan pa pol tko vibrira... pri meni spodi so pa navadni 13 šraufi not
dol se sname pa pogleda kaj je na pamet ne morm govort
pol se pa sam zrihta pa pršraufa tist kar visi 
..:: Renault MEGANE II 1.5 dCi 106KM ph2 2006 ::..
Isti zvok sem jest imel na Meganu 3. Voznikova vrata in kovinski prazni zvok, sem rekel to na servisu, razdrejo in res, nobene zascite (obloge) ni bilo notri. Ne vem tocno, koliko je bila obloga, ker sem zraven se dal strihat blatnik. Tam okoli 50e bi rekel. Se je pa poznalo potem, cisto lep zamolkel zvok.vran22 napisal/-a:zgleda jo bo res trebaa cist dol datmateichk napisal/-a:Če maš željo tapeto dol dat se oglasi do mene pa bomo zrihtalnotr je neki losan pa pol tko vibrira... pri meni spodi so pa navadni 13 šraufi not
amm ja ka pa bi blo losan? tist za šipo mehanizem al kaj? Pr men je use X
na voznikovih torxii, na ostalih 3 pa isto se mi zdi 13 vijaki
moznoo da tut js pol nimam nič izolirano, da je kr prazno usee
bi res mogu it na servis da to mal pogledajo 
Evoo danes blo mal lepše vreme, in sm si vzeu cajt pa sneu dol tapeto.. In ja že takoii na začetku je blo sumlivo, ko sta spodi 2 šraufa.. Že to sta bla direktno prišraufana na pleh in ne znotri tapete, in ko si zapru je normalno zavibriral in oddal tisti prazen vibracijski zvok.. Pol pa ko sem že meu dol sm tam okol plastike mal izoliru z traku. Tak da ko sem prišraufal nazaj tapeto gor je rezultat takoj videt
Tist ko je prvič to tapeto na mojmu avtu dol devu je tut biu majstor.. Kot prvič je tam en zatič poknu ampk ne igra velike vloge, in šraufe je narobe prišraufu :S..