SCENIC - White rose(z veliko trnji)

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Re: SCENIC - White rose(z veliko trnji)

Odgovor Napisal/-a robertp »

laguna484 napisal/-a:Mislil sem te samo upozoriti da ne zapravljaj denarja po nepotrebnem. Je pa Continental sport contact 5 225/40/18 XL 92Y na moji laguni za tak denar in ni kitajsko sranje.

lp
Se ti opravičuem... :D ampak dimenzija 205/55X17 je bila (ali pa je še) prašičje draga
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Uporabniški avatar
laguna484
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a laguna484 »

robertp napisal/-a:
laguna484 napisal/-a:Mislil sem te samo upozoriti da ne zapravljaj denarja po nepotrebnem. Je pa Continental sport contact 5 225/40/18 XL 92Y na moji laguni za tak denar in ni kitajsko sranje.

lp
Se ti opravičuem... :D ampak dimenzija 205/55X17 je bila (ali pa je še) prašičje draga
Ja res je draga ker niso ''normalne'' dimenzije, ampak se da dobit kakšnih 10 do 15€ po gumi ceneje. Pomoje če misliš imet avto malo dlje (da pride v poštev menjava gum po 4. in 8. letu) je ceneje če kupiš neko standardno dimenzijo pa felgo eno dimenzijo več, ker homologacija tudi ni tako draga.

lp
Uporabniški avatar
laguna484
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a laguna484 »

Pa da neham smetiti temo in napišem še kaj glede belega lepotca. Super pridejo tele felge na avto. Glede šip se pa strinjam da na bele moraš obvezno temnit šipe. Škoda res da si imel malo nesreče s turbino:( Lepo ga čuvaj.

lp
primus
Kraj: Ajdovščina

Odgovor Napisal/-a primus »

he,he...ja res je blo malo ''bitter days'' z mojim Scenicom, ampak sedaj, ko sem vse poštimal, sem pa res hudo zadovoljen z njim. mi služi odlično, vožnja je zelo udobna in varčna in če ga primerjam z mojo Lagunco je tud kar precej trpežna igračka. :)

gume pa sem homologiral kar na teh original feltnah. ni blo nobenga problema.

kar se pa tiče te dimenzije gum o kateri razpravljate, moram potrditi, da so res hudičevo drage, ker so malo posebna dimenzija. pravkar sem nabavil nove Vredenštajnke na mimovrste-imajo dober popust in moram priznati, da sm šokiran kako dobra guma je to. odlična po suhem, odlična zavorna pot in v mokrem pa itak ''zmaga''. tako dobre gume v mokrem nisem še nikoli imel. pa sem jih izprobal že vse mogoče znamke in profile.
Renault 5 campus '92 nova-pevoženo okol 300.000 prodan(še vedno v uporabi)
Renault 19 chamade '93 nova-prevo. okol 300.000 prodan(še vedno v uporabi)
Renault scenic 1.9 TdCI privilege LUX-sky edition '04 prevož. 173.000 (zaljubljen)
Renault lagunaII !.8 16V '02 (za enkrat zadovoljen)
Odgovori