Espace
Re: Espace
Šit, kire čeljusti 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
O teh Brembotih pa nič nisi pisal, ali pač? Pa sedaj šele videl, da pragovi so v bistvu palice. Zanimivo 

ok, kolk ima tale espace žrebcev sploh? :O
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Haha . To je pa čisto navaden 1.9 Dci s 85 kW .jurko napisal/-a:ok, kolk ima tale espace žrebcev sploh? :O
To so navadne palice ja .Drejchi napisal/-a:O teh Brembotih pa nič nisi pisal, ali pač? Pa sedaj šele videl, da pragovi so v bistvu palice. Zanimivo
Zadnjič spremenil mansus, dne 02 Apr 2012, 20:28, skupaj popravljeno 1 krat.
ne smeš preveč bremzat ker bo začelo smrdet in se bodo "bremboti" pocedili po feltnah
zgleda v redu samo ko zveš da je plastično je pa še hecno zraven
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Ja maš prav - neke vrste plastika .
Samo zgleda pa dobro - vsaj meni !
Samo zgleda pa dobro - vsaj meni !
a to je sam šminka, al je to dejansko čeljust? 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
" šminka "jurko napisal/-a:a to je sam šminka, al je to dejansko čeljust?
http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid= ... s&_sacat=0" onclick="window.open(this.href);return false;
hehe
zanimiva zadeva 
Ka tele dnevne luči spodaj maš homologirane? Al je tak orginal že blo?mansus napisal/-a:
R. Megane II ph1 1.9dci Privilige Lux 
Ja homologacija je urejena - namontiral pa sem jih sam .vran22 napisal/-a:Ka tele dnevne luči spodaj maš homologirane? Al je tak orginal že blo?mansus napisal/-a:
Pa si spravil 60cm razmaka med dnevnimi lucmi? Ktere si pa to dal gor ce ni skrivnost:) Kr js sm ene gledu pa dobim razmak sam 45cm, z philipsovimi pa 57cm..zj pa nwm kok bi kej tezil na homologacijskem:/
Sicer ne vem zakaj bi bil razmak pomemben !!! Pri meni je 78cm.vran22 napisal/-a:Pa si spravil 60cm razmaka med dnevnimi lucmi? Ktere si pa to dal gor ce ni skrivnost:) Kr js sm ene gledu pa dobim razmak sam 45cm, z philipsovimi pa 57cm..zj pa nwm kok bi kej tezil na homologacijskem:/
Luči pa so opisane na 3 strani .
Ja tak odgovor sem dobil od uradni oseb na homologacijskem centru ( AM MIKLAVC ).. odpisali so mi pa tole -> luči pa morajo biti nameščene v skladu z direktivo ECE R87. Višina , število in usmerjenost luči, razmak, odmaknjenost od roba, avtomatski izklop luči ob vklopu kratkih ali dolgih luči itd.mansus napisal/-a:Sicer ne vem zakaj bi bil razmak pomemben !!! Pri meni je 78cm.vran22 napisal/-a:Pa si spravil 60cm razmaka med dnevnimi lucmi? Ktere si pa to dal gor ce ni skrivnost:) Kr js sm ene gledu pa dobim razmak sam 45cm, z philipsovimi pa 57cm..zj pa nwm kok bi kej tezil na homologacijskem:/
Luči pa so opisane na 3 strani .
Nič ne vem o teh zahtevah - razen izklopu luči ob vklopu kratkih. ( to pa je važno )
Jaz sem jih enostavno samo vdelal v plastiko , pridobil papir o strokovni vgradnji in to je to !
Pa ni bilo nobenih problemov z homologacijo .
Jaz sem jih enostavno samo vdelal v plastiko , pridobil papir o strokovni vgradnji in to je to !
Pa ni bilo nobenih problemov z homologacijo .