Ej jaz mam en difuzor brez nastavkov=) Lhka zamenjama:P Drgač pa velik varnih in srečnih km z novo mrcino!žižekrs napisal/-a:Jaz bi te kromirane nastavke kar dol vzel,ker se meni ne dopadejo.Samoso pa gor našvasane tako ,da nebo šlo.zigon napisal/-a:to je pol cist tazadn model 197? ker si napisu da je 2009 letnik. uni so ze 200-ke ane. uzadi mas nastavke gor na avspuhu da so naravnost vn? drugač pa lepžižekrs napisal/-a:Hvala.
Malo da napišem osnovne stvari.
Letnik 2009
prevoženih 30581km
rs 197
Gume zimske čunga-lunga (kleber)
Mislim, da je vsa oprema razen gretja sedežev in celo ima "kurve lampen"srečno vožnjo
Clio II RS ph2, l.'04 - predstavitev mojega avta
Re: Clio II RS ph2, l.'04 - predstavitev mojega avta
Nastavek je na izpuhu ne na difuzorju.hvala
Kam je šel stari ?
če prov sledim ga je kupil od choko-ta kolega.
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Bakhus je kupil,malo je na forumu.trinity napisal/-a:Kam je šel stari ?
Prišle so vzmeti jutri skočim po njih v (A3M ,drugje pač nisem našel
Sicer pa ovinke z tem avtom direkt režeš kot z nožom,nobenih popravkov ne rabiš delat z volanom ,na ravnini pa ja.....rs 2 bi pobegnil kot za šalo.
Mogoče bi se malenkost poznalo z mapiranjem? 
Ja ja saj to je v planu samo,malo finančno stanje moram spravit na zeleno vejo.Symon napisal/-a:Mogoče bi se malenkost poznalo z mapiranjem?
Polomil sem mu noge in je skoraj padel na nos.

Glede vožnje pa je nemogoče kako velika razlika,kot da bi drug avto vozil v pozitivnem smislu.

Glede vožnje pa je nemogoče kako velika razlika,kot da bi drug avto vozil v pozitivnem smislu.
Lep.Pa obilo užitkov.

RenaultSport all the way!!!
to bi mogla bit serijska višina
..zdaj šele nabildan zgleda
..zdaj šele nabildan zgleda
ma.... je hud
Še lepši, kot prej 
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
V kratkem sledi predelava sedeža in še nisem omenil,da sem šel reklamirati letev volana,ker ma mali luft.
Zaćetek naslednjega tedna bi naj prišel iz francije in mi ga pol pošljejo domov,ker se mi ne splača vozit spet do Mengša,da mi zmontirajo.
Zaćetek naslednjega tedna bi naj prišel iz francije in mi ga pol pošljejo domov,ker se mi ne splača vozit spet do Mengša,da mi zmontirajo.
Težko je pešca s ščetko sčistiti s cestišča
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi