CS??Symon napisal/-a:No saj se jih dobi, samo na CS se splača prijaviti prej.
Clio RS 2.0 16v
Re: Clio RS 2.0 16v
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
avto počasi nastaja po mojih okusih:)

Rdeča maska meni ni všeč. Drugač pa kul avtoček
slab je to taj tvoj "okus" original felge so mi boljš pasale...če pa kaj paše so sam original felge ali kake superturismo gt ali ultralagera..superlagera..take bolj 
In kaj je tole druzga kot Ultraleggera?
U živo vrjamem da tole super zgleda, pa če nebi blo s telefonom slikano bi blo tud mal bolš. Avto je namreč take barve kot od UrbanD-ja, tukej pa bl roza kot kej druzga zgleda...
U živo vrjamem da tole super zgleda, pa če nebi blo s telefonom slikano bi blo tud mal bolš. Avto je namreč take barve kot od UrbanD-ja, tukej pa bl roza kot kej druzga zgleda...
Če je ravno, ni zabavno.
Super pridejo felgice edino predno mrežico bi tudi jaz dal v črno barvo. Srečno!
lp
lp
danes bom avto malo bol pofotkal:)
feltne so pa 17col UltraLeggere:)...in nobene druge:)...danes so montirane tudi nove gume:)
feltne so pa 17col UltraLeggere:)...in nobene druge:)...danes so montirane tudi nove gume:)
ekola:)
na avtu so tudi nove gume Federal 595 Evo!

na avtu so tudi nove gume Federal 595 Evo!

Tkole pa že mal lepš zgleda.
Mrežce bi pa tut jst dal nazaj v original črno. 
Če je ravno, ni zabavno.
danes videl v živo, feltne fuj fej. Aja pa drugič se odloči al greš desno al levo z žmigavcem!
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
ekola montiran spliter od fabie:) septembra pa CUP podvozje:)

avto je umazan ker usake 3min malo dežuej....

avto je umazan ker usake 3min malo dežuej....
Pohvale za oboje.kleva napisal/-a:ekola montiran spliter od fabie:) septembra pa CUP podvozje:)
super avto ..samo sprednji odbijač je preveč rdeč, naredi kot je blo original, da razbiješ to monotonost 
Lično ga rihtaš.
Mene pa sprednja maska ne moti preveč; lepo je črno, vendar tudi rdeče ni napačno!
Mene pa sprednja maska ne moti preveč; lepo je črno, vendar tudi rdeče ni napačno!
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)