POPRAVLJENO: Voznikova vrata
POPRAVLJENO: Voznikova vrata
Am ka je pri vseh meganih tak al sam pr mojem:) pac recimo ko zapiram voznikova vrata je tak cudn zvok,tk kot da vrata nebi bla izolirana al kako bi se izrazu.. Sam pleh pokne,medtem ko pa ostala vrata zapiras pa lepo se zaprejo,ni takega zvoka kot pri voznikovih vratih. Al to zrd tega odda tak zvok ker je v voznikovih vratih vec komponent notr(dvig stekel itd..)
Zadnjič spremenil vran22, dne 07 Jun 2012, 17:24, skupaj popravljeno 1 krat.
R. Megane II ph1 1.9dci Privilige Lux 
Re: Voznikova vrata
Pozdravljeni
Ali lahko malo obšino razložite ta zvok??? Lahko se sliši omejevalec odprtih vrat ( "štopar" ) da poka, pri odpiranju ali zapiranju.
Lep pozdrav
Ali lahko malo obšino razložite ta zvok??? Lahko se sliši omejevalec odprtih vrat ( "štopar" ) da poka, pri odpiranju ali zapiranju.
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Po moje misli pokanje tisti trenutek ko zapre vrata. Probaj pogledat, če niso slučajno vrata malo povešena in ne naselejo lepo na zatič. Možno da se zaprejo nekako na silo ina je to slišati mal grdo...
Renault Megane II 1.6 16v - nič več
Renault Megane grandtour III 1.5 dci GT line
Med tem ko ostala vrata zapiram se zapirajo lepo, je tisti pouni zvok.. Ko pa zapiram voznikova vrata je pa tak prazen zvok tak kot da bi biu sam pleh, brez izolacije in tapete.. Kr v prazno udari.. Pa zavibrira vse. Sem pa opazil da so na vseh 3vratih ( sovoznik in zadaj obe) na tapetah spodaj ko je prišraufana drugačni vijaki kot na voznikovih..
Tapeta -> vijak na voznikovi strani

tu se mi zdi da je torxx vijak če se ne motim...
Tapeta -> vijak na sovoznikovi strani

a mate vsi tak na tapetah ? al je to neki blo predelan pri meni
Evoo še posnetek kaj mislim z tem zvokom..
Pa še en posnetek znotri avta
Tapeta -> vijak na voznikovi strani

tu se mi zdi da je torxx vijak če se ne motim...
Tapeta -> vijak na sovoznikovi strani

a mate vsi tak na tapetah ? al je to neki blo predelan pri meni
Evoo še posnetek kaj mislim z tem zvokom..
Pa še en posnetek znotri avta
Sem gledal malo vrata, pa se čisto lepo vsedejo v tisti zatič.. Nebi se mogle bolje.. Zgleda da je nekaj pod tapeto ki vibrira.. Sma pa opazila pri kolegu, ki ima megana II ph2, da mu isto leva vrata tak ruknejo ko zapre.. Odda tak prazen zvok, kot da je sam pleh in nič drugega..GHost14 napisal/-a:Po moje misli pokanje tisti trenutek ko zapre vrata. Probaj pogledat, če niso slučajno vrata malo povešena in ne naselejo lepo na zatič. Možno da se zaprejo nekako na silo ina je to slišati mal grdo...
Ka lahka vsaj tist ko ma megana II mi pove,poslika s kakimi vijaki ima privijacene tapete.. al je enako tak kot pri meni.. al je to neki homemade:)
Sam da neha scat zunaj pa grem pogledat 
Renault Megane II 1.6 16v - nič več
Jst mam na grandtourju 2005 vse s torx vijaki..
Nikol ni tolk slabo, da ne bi moglo bit še slabš..
Have a kick-ass ride..
Have a kick-ass ride..
pol so pa pr men ostala vrata neki homemade predelana.. kr mam sam na voznikovih vratih na torxx, ostala so pa prav vijakiWiseMan napisal/-a:Jst mam na grandtourju 2005 vse s torx vijaki..
eh sej dokler drži gor tapeto ni problemu:) Mene sam matra voznikova stran ko je tak prazen vzok ko zaprem vrataa.. No ko se zapre je tk ko da nebi blo nič izolirano a pol se zram neki zavibrira:/
Mogoče je pa spodej pod tapeto kej stakneno al pa manjka, glede na to da je nekdo na hojladri tapeto nazaj gor dajal 
Hehe. Mozno da je blo kdaj kej dol jemano pa je blo kej polamano.. Bom mogu snet dol pa pregledat..Sam ko edin voznikova stran,na tej k mam probleme so orginal vijaki se.. Usaj zdi se mi da morjo bit takšni:)Cefizelj napisal/-a:Mogoče je pa spodej pod tapeto kej stakneno al pa manjka, glede na to da je nekdo na hojladri tapeto nazaj gor dajal
Z izvijačem daj ven stikala za pomik stekel, odklopiš konektor in pogledaš če kej vidš. Vsaj pr men se mal vidi okoli 
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
bom poskusu to zadevo ko bo mal lepse vreme zuni:)iRenault napisal/-a:Z izvijačem daj ven stikala za pomik stekel, odklopiš konektor in pogledaš če kej vidš. Vsaj pr men se mal vidi okoli