2006 Clio III 1.2 16V by gantlej
Re: 2006 Clio III 1.2 16V by gantlej
Tako,gume so mal tak tak,felne pa so vredi
sem te vido danes že na daleč na semaforju v mb ..lep je, lepo mu pašejo felne 
hvala
ja men se tut iber dopadejo ker mi paše tak stil feltn...študiram samo al bi jih pihno v črno pa spoliral rob...dilema je ker tak tut hudo zgleda
samo za ene 2-3 centi bi še mogo dol it... 

mal za hec

plani dalje?popravit leva vrata in bok zaradi nesreče, in pa avto spraviš še bol v podn...
Če bo kaj pomagal pri odločitvigantlej napisal/-a:...študiram samo al bi jih pihno v črno pa spoliral rob...dilema je ker tak tut hudo zgleda

meni zgleda lepo 
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
uaaaa sploh nism vido teme ej ker mi ne očitno ne pošilja na email updejtov
drugače pa
čist hudo tole
hvalaa za fotošop!
letos tak nebom tega delo, drugo leto pa če bo še avto pr bajti pa bo tak treba gume mmenjat pa bomo vidli...čeprav sem razmišlo da bi dal kr barvo avta...
moti me edino to ker je avto še mal previsok, če bi bil ena 2 centi nižji bi blo tole definitivno brez razmisleka, tak pa sem tudi jaz v dilemi, ker tut takle kot je zgleda vredi...bomo vidli so rekli slepi kaj bo drugo sezono
drugače pa
hvalaa za fotošop!
letos tak nebom tega delo, drugo leto pa če bo še avto pr bajti pa bo tak treba gume mmenjat pa bomo vidli...čeprav sem razmišlo da bi dal kr barvo avta...
moti me edino to ker je avto še mal previsok, če bi bil ena 2 centi nižji bi blo tole definitivno brez razmisleka, tak pa sem tudi jaz v dilemi, ker tut takle kot je zgleda vredi...bomo vidli so rekli slepi kaj bo drugo sezono