guma
guma
Spustila mi je zadnja guma in je sigurno al predrena al pa spušča na ventilčku in kaj mi predlagate da naredim.Pri vulkanizeru je lahko zaflikajo al pa baje neki inekcjo daje al ka.Je to ok rešitev ker drugega mi niti ne preostane al kaj menite?
Re: guma
Lahko se tud po prazni voziš.Tvoj avto,tvoje gume in pamet.Ni mi jasno kaj sploh sprašuješ oz kaj bi rad.Da ti kdo z računalnikom ali po netu napumpa in zaflika gumo??
WTF danes prej po forimih sprašujemo kaj nardit za tako enostavne stvari??!!
če je predrta, ti bodo zaflikal gumo. Sam ta guma ti več tak varna, lahk spusti al pa pod vlkim pritiskom poči, tj. pri veliki hitrosti .. Ampk če bi jo zafliku bi bilo OK za to sezono še, ampk bš mogu pač mal bol po pameti vozit..
R. Megane II ph1 1.9dci Privilige Lux 
- R19-racing
- Kraj: koper
ce je sprednja in se da po (primorsko) šponto
inekcijo kavcuka al kaj je se guma vec ne smatra de je varna kot prej zato priporocajo dat to gumo na zadjo os tako da tuci ce spusti al poci ni tak problem kot bi bila odspredaj ,ce pa je predrta oziroma zarezaana na bocnici se jo vulkanizira.Meni u 10 letih ni nobena šponta spustila ...
Zato pa so forumi da se vpraša! Lepo ga zanima če je inekcija ok rešitev ali ne. Najmanjši problem pa je post preskočt in ga ne brat!rogi2 napisal/-a:Lahko se tud po prazni voziš.Tvoj avto,tvoje gume in pamet.Ni mi jasno kaj sploh sprašuješ oz kaj bi rad.Da ti kdo z računalnikom ali po netu napumpa in zaflika gumo??
Če je ventil se zamenja, če je na tekalni površini se da injekcija, če je na bočnici (in ni prevelika) se jo vulkanizira.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Pri taki poškodbi se guma menja, ker je poškodovano platno in jo lahko raznese.Morphy napisal/-a:js bi še vprašal, če se da gumo kako popraviti, če je bila močno podrsana po celotni bočni površini ob robnik, tako da je spustila.... se da to kako popraviti al guma pač dokončno zanič....
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG