renault clio vgradnja centralnega zaklepanja
renault clio vgradnja centralnega zaklepanja
zdravo!v svojega cliota,letnik 99,ki je model rn brez opreme,bi ugradil daljinsko centralno zaklepanje.zdaj pa me zanima,če se tle kdo ukvarja s tem,oziroma zna ugradit to centralno zaklepanje?!centralno zaklepanje ter motorčke pa bom kupil v kompletu kar preko bolhe(univerzalno),sem s štajerskega konca. lp peter
Re: renault clio vgradnja centralnega zaklepanja
Centralno zaklepanje ti lahko vgradi vsak ki se malo spozna na elekroniko v avtomobilu in zna razdreti rata da lahko vgradi motorčke. Če na štajrskem ne najdeš nobenega se pripelji do LJ ti jst naredim.
Štrom for wife, UPS for life.
Keri konc štajerske?
iz celja sem.lp[KEKEC] napisal/-a:Keri konc štajerske?
RN tega letnika je imel serijsko vgrajeno dalinjsko centralno zaklepanje, vendar samo en ključ z daljincem. Drugi je bil brez daljinca (samo transponder).pero87 napisal/-a:zdravo!v svojega cliota,letnik 99,ki je model rn brez opreme,bi ugradil daljinsko centralno zaklepanje.zdaj pa me zanima,če se tle kdo ukvarja s tem,oziroma zna ugradit to centralno zaklepanje?!centralno zaklepanje ter motorčke pa bom kupil v kompletu kar preko bolhe(univerzalno),sem s štajerskega konca. lp peter
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
sej bom dal tapete dol da vidim če so slučajno že motorčki not ugrajeni,u tem primeru mi motorčkov ni potrebno kupovat! lprobertp napisal/-a:RN tega letnika je imel serijsko vgrajeno dalinjsko centralno zaklepanje, vendar samo en ključ z daljincem. Drugi je bil brez daljinca (samo transponder).pero87 napisal/-a:zdravo!v svojega cliota,letnik 99,ki je model rn brez opreme,bi ugradil daljinsko centralno zaklepanje.zdaj pa me zanima,če se tle kdo ukvarja s tem,oziroma zna ugradit to centralno zaklepanje?!centralno zaklepanje ter motorčke pa bom kupil v kompletu kar preko bolhe(univerzalno),sem s štajerskega konca. lp peter