renault clio vgradnja centralnega zaklepanja

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
pero87

renault clio vgradnja centralnega zaklepanja

Odgovor Napisal/-a pero87 »

zdravo!v svojega cliota,letnik 99,ki je model rn brez opreme,bi ugradil daljinsko centralno zaklepanje.zdaj pa me zanima,če se tle kdo ukvarja s tem,oziroma zna ugradit to centralno zaklepanje?!centralno zaklepanje ter motorčke pa bom kupil v kompletu kar preko bolhe(univerzalno),sem s štajerskega konca. lp peter
obi
Kraj: medvoški štajerc

Re: renault clio vgradnja centralnega zaklepanja

Odgovor Napisal/-a obi »

Centralno zaklepanje ti lahko vgradi vsak ki se malo spozna na elekroniko v avtomobilu in zna razdreti rata da lahko vgradi motorčke. Če na štajrskem ne najdeš nobenega se pripelji do LJ ti jst naredim.
Štrom for wife, UPS for life.
Uporabniški avatar
[KEKEC]
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a [KEKEC] »

Keri konc štajerske?
Uporabniški avatar
pero87

[KEKEC] napisal/-a:Keri konc štajerske?
iz celja sem.lp
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Odgovor Napisal/-a robertp »

pero87 napisal/-a:zdravo!v svojega cliota,letnik 99,ki je model rn brez opreme,bi ugradil daljinsko centralno zaklepanje.zdaj pa me zanima,če se tle kdo ukvarja s tem,oziroma zna ugradit to centralno zaklepanje?!centralno zaklepanje ter motorčke pa bom kupil v kompletu kar preko bolhe(univerzalno),sem s štajerskega konca. lp peter
RN tega letnika je imel serijsko vgrajeno dalinjsko centralno zaklepanje, vendar samo en ključ z daljincem. Drugi je bil brez daljinca (samo transponder).
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Uporabniški avatar
pero87

robertp napisal/-a:
pero87 napisal/-a:zdravo!v svojega cliota,letnik 99,ki je model rn brez opreme,bi ugradil daljinsko centralno zaklepanje.zdaj pa me zanima,če se tle kdo ukvarja s tem,oziroma zna ugradit to centralno zaklepanje?!centralno zaklepanje ter motorčke pa bom kupil v kompletu kar preko bolhe(univerzalno),sem s štajerskega konca. lp peter
RN tega letnika je imel serijsko vgrajeno dalinjsko centralno zaklepanje, vendar samo en ključ z daljincem. Drugi je bil brez daljinca (samo transponder).
sej bom dal tapete dol da vidim če so slučajno že motorčki not ugrajeni,u tem primeru mi motorčkov ni potrebno kupovat! lp
Odgovori