Pomoč/Mnenja pri nakupu žarnic
Pomoč/Mnenja pri nakupu žarnic
V svojem meganu bi rad menjal kratke žarnice. Zdej pa predvsem bi rad nekaj da bi bol svetilo/imelo čim bolj kot xenon in bi hkrati bile res dobre, da bi bila vidljivost v vseh razmerjih super. Ima kdo izkušnje z telimi žarnicami:
žarnice Super White H7 55W 12V
Osram H7 - 55W Night Breaker Plus
Narva 12V - H7 - 55W + 50% Blue
Hvala za odgovore in mnenja.
žarnice Super White H7 55W 12V
Osram H7 - 55W Night Breaker Plus
Narva 12V - H7 - 55W + 50% Blue
Hvala za odgovore in mnenja.
R. Megane II ph1 1.9dci Privilige Lux 
Re: Pomoč/Mnenja pri nakupu žarnic
Jaz mam že 2 let Night Breakerce. Prej navadne, zdej + pri katerih so izboljšal življensko dobo. Moram pa rečt da sem zadovoljen s tem kako svetijo. Tistih Super White ne bi kupoval ker zgledajo bolj špar čunga lunga, Narve pa še nisem poskusil, sem pa slišal dobre stvari o njih.
Sej mal gledam te night breakerce + .. Pa ko svetijo, je vsaj svetilnost podobna xenon look
Da ni tista klasik rumena 
Za kratke ti jst tut predlagam NightBreaker +.
A za pozicijo maš/si gledu kej? Jst ti priporočam al Osram Cool Blue Intense (Bauhaus se mi zdi da jih majo) al pa Philips BlueVision (v Eurotonu).
A za pozicijo maš/si gledu kej? Jst ti priporočam al Osram Cool Blue Intense (Bauhaus se mi zdi da jih majo) al pa Philips BlueVision (v Eurotonu).
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
za pozicijo ze mam neke LED žarnice, ki so mi ostale viška ko sm menju v notranjostiiRenault napisal/-a:Za kratke ti jst tut predlagam NightBreaker +.
vran22 napisal/-a:Sej mal gledam te night breakerce + .. Pa ko svetijo, je vsaj svetilnost podobna xenon lookDa ni tista klasik rumena
jaz mam zaj nekaj časa že nightbreaker + ja malo oljša vidnost je ponoči, belo pa še vseeno ne svetijo, še vedno potegne bolj na rumenkasto
http://www.ebay.co.uk/itm/H7-New-Osram- ... _684wt_952" onclick="window.open(this.href);return false;
lp
a bo kdo tole naročeval iz ebaya?Lepo prosim če mi sporoči,bi še jaz.
sam je hecno da tehle žarnic še nima OSRAM na svoji domači strani predstavlenih
Mal mi je čudn.. drgač pa te bi ziher belo svetle jaa
Kaj pa une Cool Blue Intense ma kdo izkušnje z njimi? Kak se obnesejo itd.?
so so
samo je to pač cool blue family, razlikujejo pa se po K tak kot xenon, recimo te cool blue intense imajo 4200K, te hyper ko sem jaz dal majo 5000K 
LP
LP
ajaa, maš prau jaseba-base napisal/-a:so sosamo je to pač cool blue family, razlikujejo pa se po K tak kot xenon, recimo te cool blue intense imajo 4200K, te hyper ko sem jaz dal majo 5000K
LP
in kje ste dobili te žarnice
Če bi meu res rad xenon look žarnice si vzam NARVA Range Power White ker svetijo res belo... Sam sem jih mel na meganu in sicer 80W in so fenomenalne. Maš pa možnost 50W, 80W ali reli izvedbo 100W. Cena pa mislm da je okol 32€.
..:: Renault MEGANE II 1.5 dCi 106KM ph2 2006 ::..
ka je že kdo sprobu žarnice -> Philips Eco Vision.. naj bi bil do 20% prihranka energije ..