pretakanje vode v kabini!!

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
nejc11
Kraj: Škofja Loka

pretakanje vode v kabini!!

Odgovor Napisal/-a nejc11 »

imam en problem ki nevem kje naj se lotim :? uglavnem pri meganu l.98 coupe 1.6e mašina se sliši pretakanje vode pri sovoznikovem delu pri nogah oz pod predalom, kaj bi to lahko bilo malo sem že iskal po straneh vendar skoraj vsak piše da mu zmankuje vode ali se mu meša z oljem, meni je ne zmankuje, se ne meša z oljem, olje je lepo ni nič majoneza na šipki ali na pokrovčku, ali je možno da je samo zrak prišel notr in kako to "preluftat"? že v naprej se zahvaljujem za odgovore. Lp
Uporabniški avatar
zigs

Re: pretakanje vode v kabini!!

Odgovor Napisal/-a zigs »

to se sliš k se voda pretaka v pečki v armaturi. to ni nč hudga se pr men tudi občasno sliši :D drugac za preluftat mas pa na cevki katera gre nevem tocno al v ali iz armature na termostat, je na njej en čep za odšraufat, pa tisto odvij če misles da imaš zrak notr. sam verjetno ga nimas edino če si pred kratkim menju hladilno tekočino.
lp
Uporabniški avatar
nejc11

aha ma čudn se mi zdi ane k se res sliš kot da bi ti en po alumijasti cevi spuščal vodo not po armaturi bomo jutri probal to nardit pa bomo vidl kako bo:)
Uporabniški avatar
pijanac

Odgovor Napisal/-a pijanac »

Pozdravljen
Zasledil sem da si imel probleme s pretakanjem vode pa me zanima,če si že rešil problem?Namreč meni se je to tud dogajalo na peugeot 206 in nikakor nisem vedel kje se nahaja voda.Ko sem speljal se je slišalo pa ko sem šel v rikverc med vožnjo pa ne.Ugotovil sem da je bila voda v pragu noter,kako je prišla noter ne vem potem sem z električnim vijačnikom zvrtal 3 luknje v prag in je lepo voda stekla ven.

Lp
Uporabniški avatar
nejc11

še nisme ugotovil kje je voda vendar vem da kaj hujšega ni ker to je samo takrat kadar perem avto oz se vozim ko je močno pada dež.. lahko da je tudi kaj od listja zabasano in se vode nemore odtekat:)
Odgovori