Priklop meglenk
Priklop meglenk
Evo smo porihtali eno star in smo ugotovili drugo stvar da splošno niso priklopljene meglenke in tudi obvolanskega stikala ni ampak je samo za zadnjo meglenko.Zanima me kako se priklopijo meglenke na navadno stikalo in kakšen material potrebuješ.Kajti domislila sma si s kolegom da bi pod volan naredila navadno stikalo on off,ali kaj podobnega.Kajti najbolj enostavno bi jih rada priklopila.So pa originalne v odbijaču spredaj od renault cliota in verjetno je bil kaj razbit od spredaj in so dali gor odbijač z meglenkami.Prosil bi za kakšne slike ali kaj podobnega kako se priklopijo,kajti nisma najboljša štromarja

Re: Priklop meglenk
Pozdravljeni
Vezava meglenk je zakonsko določena, ko so vklopljene dolge ne delajo.....................pri navadni vezavi so lahko problemi: policaji ali tehnični pregled
lep pozdrav
Vezava meglenk je zakonsko določena, ko so vklopljene dolge ne delajo.....................pri navadni vezavi so lahko problemi: policaji ali tehnični pregled
lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Poglejta katera varovalka je prosta, pa da ima podnožje. Od tam naprej potegnita kabel na stikalo (lahko še preko releja) in potem na meglenke. Samo pazita da bo stikalo (ali rele) in kabli dovolj močna, saj meglenke poberejo kar nekaj toka.
use se da sam če se če
jutri popoldne poslikam in opišem kako imam to jaz rešeno
Ah dajte no, saj ročka ni celo bogastvo... Posebej Valeo v Anetu ali pa rabljena. In če ni ravno najnižja stopnja opreme je inštalacija potegnjena do motornega prostora... Samo ročko zamenjaš in meglenke priklopiš... Včasih so tak kit prodajali (ročka, meglenke in povezovalni kabel) za 125EUR v tolarski protivrednosti...Roby napisal/-a:Evo smo porihtali eno star in smo ugotovili drugo stvar da splošno niso priklopljene meglenke in tudi obvolanskega stikala ni ampak je samo za zadnjo meglenko.Zanima me kako se priklopijo meglenke na navadno stikalo in kakšen material potrebuješ.Kajti domislila sma si s kolegom da bi pod volan naredila navadno stikalo on off,ali kaj podobnega.Kajti najbolj enostavno bi jih rada priklopila.So pa originalne v odbijaču spredaj od renault cliota in verjetno je bil kaj razbit od spredaj in so dali gor odbijač z meglenkami.Prosil bi za kakšne slike ali kaj podobnega kako se priklopijo,kajti nisma najboljša štromarja![]()
![]()
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
to bi bilo superDeniss napisal/-a:jutri popoldne poslikam in opišem kako imam to jaz rešeno
Kakšne debeline kabla se kaj rabi in kakšen rele?