Clio RS 2.0 16v, l.2000
Re: Clio RS 2.0 16v, l.2000
litlleracer ,če se ne motim je biu prej tvoj
in zakaj je bla zabita ceu, čez celo marmito???u pondeljek ga bomo provali... za avtoceste se ne sekiram,ker se po njih ne vozim(beri nimam vinjete) to je avto sam za lokalne dirke 
Re: Clio RS 2.0 16v, l.2000 (končan!)
končno smo uspeli zmetat te kose skp in ratalo je tole

...ve kdo za kšne nastavljive amortizerje za cliota?(rablejene)zdei mam gor eibach-e ma mi je 3cm previsok

...ve kdo za kšne nastavljive amortizerje za cliota?(rablejene)zdei mam gor eibach-e ma mi je 3cm previsok
Zadnjič spremenil coupejko, dne 11 Maj 2012, 16:15, skupaj popravljeno 1 krat.
mogoče bi edino mogo masko pustit v srebrni ..drugače pa si zmagal, noro zgleda
kakšno imaš dimenziju gum?
kakšno imaš dimenziju gum?
Ja maska tudi meni ni všeč ampak glavno da je lastniku. Sicer pa dobro izgleda, mogoče ker imam tudi jaz srebrnega.
Če ti je res le za videz kupi Racelandove gewinde, so smešno poceni ampak pričakuj dosti slabšo lego. Drugače pa vsaj za nove besede "poceni" in "nastavljivi amortizerji" ne grejo skupaj.
Če ti je res le za videz kupi Racelandove gewinde, so smešno poceni ampak pričakuj dosti slabšo lego. Drugače pa vsaj za nove besede "poceni" in "nastavljivi amortizerji" ne grejo skupaj.
lep rs, sam maska pa špegli... ok špegli še mogoče. maska pa zgleda kot da si povozo srno in je še nisi uspel prebarvat
***** je hud! bravo!

ja men se hul hudo noro dopade
Gaši...dimenzija gum je 195/50/15
Symon...malo več pa mi res pomeni videz, kot pa dirkanje.se pritisne tu pa tam ,ne da ne
ampak v mejah normale
maš mogoče kašne izkušnje z racelandovimi gewindami?
Gaši...dimenzija gum je 195/50/15
Symon...malo več pa mi res pomeni videz, kot pa dirkanje.se pritisne tu pa tam ,ne da ne
Lep, samo maska mi je smotana 
Nekaj pa res. Amortizerji so pomoje kar trdi, fedri so pa mehkejši kot original RS. Luknje kar čutiš, v ovinkih se pa nagne pač toliko kot se lahko. Ker je kar nizek to pomeni, da v desnih ovinkih malo drgne ob nek pleh guma. Je pa avto kar nizek, kar hudo izgleda. Ampak kot sem rekel, če ga kaj dosti stisneš čez ovinke se bo pa slabše držalo. Aja in smešno, niti ene fotke nimam. 
haha ta maska vas bo zmešala
to je usm jasno in da za 250 eurov ne dobiš nevem kaj-kolko para tolko muzike
ampak za normalno vožnjo mislim ,da bi bli ok in zdržali 2 leta...
kaj pa tole
http://www.k-tecracing.com/show_product ... 08&appid=2" onclick="window.open(this.href);return false;
to je usm jasno in da za 250 eurov ne dobiš nevem kaj-kolko para tolko muzike
kaj pa tole
http://www.k-tecracing.com/show_product ... 08&appid=2" onclick="window.open(this.href);return false;
jst sm meu oz imam raceland gewinde na cliu 1.6 16v.. k sm ga dau čist u podn se avto za moje pojme in zahtevanja ni pelou tut prbližn ne dobro ( je skakou k d mu je kdu kej dau)...pol sm ga pa ene 25x dvignu pa spustu pa dvignu pa,..dokler nism ujeu nezga ravnovesja med izgledom in funkcionalnostjo..sj se da pelat kr dobr-tut tiščat, ni pa zdej tu nevem kaj...pač kukr dnarja tok muske...so pa po enem letu uporabe čist rjave že...
Na ClioSport je bila teorija, da so to vse isti proizvajalci na Kitajskem naredili, samo druge barve in nalepke. Same dimenzije so iste, vožnja je pa z vsemi podobna, torej ne ne vem kaj.
...no pred nekaj dnevi je padla odločitev in danes je iz Nemčije prišlo tole:D
RacelandGewinde

in še frica mi je uspelo prepričat ,da mi nardi en home made fric motorsport izpuh

RacelandGewinde

in še frica mi je uspelo prepričat ,da mi nardi en home made fric motorsport izpuh

napiši kaka bo možnja s temi gewindami, pa seveda slika nujna 
Dokler se vzmeti ne zamenja, bolj za en drek.gaši napisal/-a:napiši kaka bo možnja s temi gewindami, pa seveda slika nujna
Enigma motorsport