Voda v predalu vrat- megane II?

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
soso

Voda v predalu vrat- megane II?

Odgovor Napisal/-a soso »

Pozdravljeni,

prebral sem že nekaj tem glede vode, ki se nesrečno nabira v meganih. Moj je letnik 2008 in v voznikovih vratih se nabere voda ob nalivih in pranju ( malo manj). Ko dežuje in avto stoji na mestu vode v predalu ni, takoj, ko pa se avto začne premikat se nabere za cca. 1 dcl vode v predalu. Danes sem vzel zvočnik iz vrat in v vratih ni nobene folije. Bi mogla bit? Prav tako ni opazit, da bi voda pritekla pri zvočniku, tako kot je napisano v eni temi, da zaradi folije, tudi nikjer dugje ni opazit od kod voda pride v avto. Z roko sem šel pri zvočniku v notranjost vrat in vse suho. Se komu sanja od kod voda?

Hvala

Lp
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Re: Voda v predalu vrat- megane II?

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

Voda se izteka po steklu, v vratih na spodnji strani so odprtine kjer ta voda odteče, mogoče so zamašene. Folija na vratih pod tapeto preprečuje vodi da poškoduje tapeto vrat

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

poglej okoli zvočnikov , pri meni so bili problemi zaradi tistega pokrova ki obdaja zvočnike v vratih
soso

Odgovor Napisal/-a soso »

@Fan, luknje na vratih so ok, niso zamašene. Sama vrata so v notranjosti čisto suha, nikje ni sledu vode.
@DoctorDJ, mi lahko malo več napišeš, kako ste rešili problem.

Lp
Uporabniški avatar
stmk

Odgovor Napisal/-a stmk »

Imel enak problem.
Še zdaj ne vem, od kod je prišla voda v predal v vratih. Lahko pa ti povem, kako sem težavo rešil. Vzel sem celo tapeto dol in notranjo stran tam, kjer se stene predala stikajo s tapeto zakital. Zadevo sem sestavil nazaj in zadeva deluje - voda več ne teče v predal.
Odgovori