Pametna kartica
Pametna kartica
Pozdrav, imam senica 1.5 dci dynamique let. 2011, nimam pa pametne kartice in preklopnih ogledal. Ali je že kdo naknadno vgradil te zadeve oziroma pozna koga ki obvlada omenjene zadeve in kaj je potrebno zamenjati razen kartice, kljuk, senzorjev pri kljukah. Ali inštalacije že obstajajo. Hvala in lp mare
Re: Pametna kartica
Nekaj na to temo (sicer za Laguno, vendar je v osnovi zadeva enaka pri Meganu):
http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... 48&t=34663
http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... 48&t=34663
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Bom kr tle prašu; sej če kupš cel komplet (nov čitalec kartice, nove kljuke, kartice, vso napeljavo kar zravn paše) iz enga razbitga to ni tok drago - ka pol se da računalnik sprogramirat s testerjem, oz z enkratnim posegom v rač avta; al je to bl zakonplicirana zadeva za rešit? Men se ene 200€ ne zdi preveč dat za to da maš keyless opcijo.
Hvala
Hvala
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
Pa maš voljo razdirat cel avto da boš vgradil sprejemnike v potniški kabini?iRenault napisal/-a:Bom kr tle prašu; sej če kupš cel komplet (nov čitalec kartice, nove kljuke, kartice, vso napeljavo kar zravn paše) iz enga razbitga to ni tok drago - ka pol se da računalnik sprogramirat s testerjem, oz z enkratnim posegom v rač avta; al je to bl zakonplicirana zadeva za rešit? Men se ene 200€ ne zdi preveč dat za to da maš keyless opcijo.
Hvala
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Ja, ubistvu mam (sem že večino notranjosti razdrl); tko da če je priklop brez problema, potem ja. Ne da se mi pa npr z rač. avta zaje*avat.
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
jes bi pa kartico takoj zamenjau za kluč, se mi sploh ne dopade