Megane III RS Trophy 265 2011
Re: Megane III RS Trophy 265 2011
Ni za kaj. 
"If Porsche ever did a hot hatch, it would feel like this."
Renault Sport Clio
Renault Sport Clio
Jaz na to temo nebom nič več povedal, se mi pa zdi nesmiselno spreminjat nekaj kar očitno deluje. Časi na rigu govorijo svoje izkušnje ostalih na "nižjih" vzmeteh pa tudi.
Je bla nekje že tema o nižanju. Preberi si, ker je nesmiselno vse še 1x pisat.
Je bla nekje že tema o nižanju. Preberi si, ker je nesmiselno vse še 1x pisat.
Ja je pa nekaj da se moraš odločit ali se boš peljal tako kot se pelejo na ringu in boš gledal sekunde ali boš bolj gledal vizualno plat
sam sem se odločil za zadnje in sem avto spustil in mi je res vseeno če bom na grobniku ali racelandu pocasneši za sekundo dve tri
oz bomo videli čase naslednji petek

RENAULT Sport

Lep je - jst bu edino zadni napis pustil gor; pa črne značke mi zgledajo tko ceneno. Moje mnenje 
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
super izgleda avto. z Eibach fedri bo še boljš. Črni Renault znak je must have 
VW Passat 2.0 TDI DSG R-line 2017
Clio IV RS EDC 2015
VW Passat 2.0 TDI 2013 - prodan
Megane Coupe 3 RS CUP 2010 - prodan v dobre roke
Clio IV RS EDC 2015
VW Passat 2.0 TDI 2013 - prodan
Megane Coupe 3 RS CUP 2010 - prodan v dobre roke
- Free_style
- Kraj: Celje, Laško
u izgleda kar hudo,v živo zna biti adijo pamet...
Na spodnji fotki je res rumenec v vsej svoji lepoti. 
Sam tkole za pogledat je res čist previsok, za vsaj 3cm 
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
zgledaaa hud!! Bi ga kr jemuu 
R. Megane II ph1 1.9dci Privilige Lux 
ma rukn na tla strupenko..tu bi bla pika na i...kr se tiče lege itd itd... seveda, da bodo spremembe in tu sigurn na slabše, ker trophy je le trophy..sm če ne misliš se po pistah podit za tisočinkami neboš občutu razlike razen mogoče slabšega požiranja jam...bo pa zaradi tega BOMBASTIČEN.
in kot se je že Myway pošalu
auto bo še zmer zaviju levo in desno in useekakor ni take razlike kot jo ponavadi opisuje recimo maniak, ki je tisočinkarski poba in se po njegovem mnenju lega na spuščenem autu tuk poslabša, da se pelje kot rak...ga če na raunm prevrnt... ni tko hudo brez brige..
Uživej u bombastiku. Lp.
Ps.. temnenje šip mu res sede..use pohvale!

in kot se je že Myway pošalu
Uživej u bombastiku. Lp.
Ps.. temnenje šip mu res sede..use pohvale!
ahabac napisal/-a:ma rukn na tla strupenko..tu bi bla pika na i...kr se tiče lege itd itd... seveda, da bodo spremembe in tu sigurn na slabše, ker trophy je le trophy..sm če ne misliš se po pistah podit za tisočinkami neboš občutu razlike razen mogoče slabšega požiranja jam...bo pa zaradi tega BOMBASTIČEN.
avto je za vozit ne za gledat
potem je najbolje, da se kolesa dol da in bo še nižji....pa diske stran pošraufat da bo na podnu sedel waaaaa pol pa bo strupenjača bombastična
sicer pa je tale prav lep in čisto nič previsok, tako da ga lahko tudi gledaš
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Meni se ne da več. Kot sem napisal, tak kot je je čisto lep. Verjetno bi pri Renaultu na dirkalnika tudi dali še kaj nižjega ampak koliko od nas je vsak dan na pisti? Po drugi strani, ne vem zakaj niso res Trophya znižali še za 5cm in bi prilezel pod 8 minut?
Sam sem s CUP bolj zadovoljen kot z Eibachi pa čeprav je zdaj "previsok".
Obenem je smešno, da so CUP fedri trši kot aftermarket fedri. Zanimivo mi je tudi, da gre s CUP fedri najlažje po treh. Sicer pa vsakemu svoje.
Se mi pa zdi neumno, da se ti spori in prcanje še kar nadaljuje čeprav maniak in ostali že nekaj časa niso nikomur nič napisali. 
Sam sem s CUP bolj zadovoljen kot z Eibachi pa čeprav je zdaj "previsok".
Sploh nisem prebral vseh komentarjev, pa vseeno...Jaz pravim tako, da avto se definitivno pelje najbolje serijski, AMPAK, na cesti ki ni lepa, gladka. Torej na, po domače povedano, "zjahani cesti. Tam ni debate kaj je boljše, pika.
AMPAK, glede na to, da so ceste na Dolenjskem kar lepe (v primerjavi z našimi), zastopim da se tam vozijo na Eibach-ih
Tudi Damjan je lepo povedou da ima RS-a kot drugi avto in je veliko na Grobniku, torej, zakaj ne bi dal gor podvozja za jurja in pol €? Ker na Grobniku je sigurno hitrejši kot z originalnim, če je le prav nastavljeno. Po cesti pa se vozi večinoma normalno, torej čisto razumem in podpiram to odločitev
In ja, tudi meni je tale Megane previsok 2-3cm da bi bil bomba, tako da če so v Laškem lepe ceste (kar kolikor se spomnim so), zamenjaj če ti paše! Samo ne samo fedrov, kupi nekaj kot se zagre, pa NE BO nič slabši (na vaših cestah).
Jebiga, ko se govori o podvozju, se poda premalo faktorjev (stil vožnje, kvaliteta podlage, preference vožnje...) in potem je eno samo nestrinjanje in kreganje
Pri nas "v hribih" mamo pač mal slabše ceste, zato prisegam na original Renault Sport robo. Če mi pa nekdo skešira 3k €, pa pošljem tale Renault Sport oddelek v 3 p.m., kupim rabljene Rigier-je, pa se peljem z nizkim avtom tko kot se zagre na slabi cesti. No, pa na vsake par tisoč km naredim revizijo
Sej bomo na TD-ju naredili test na PISTI, torej bomo videli ali so Eibach-i boljši kot original roba na lepi, speglani cesti. Če bodo, ne bom presenečen, priznam
Samo men to dol visi, ker na pisti naredim letno mogoče 500km, na zjahanih cestah pa 30k km, upam da dojamete point vsega tega pisanja.
Torej, zaključimo tole pregovarjanje počasi? Kdor ima lepe ceste, rad vidi da avto izgleda dobro, naj kupi druge fedre. Kdor se rad pelje hitro na zjahani cesti, naj vozi original. Kdor pa bi rad oboje, jah, tak pa more met sponzorja, al pa bit sin po poklicu, ker recimo za Clio II RS Gr.N se kvalitetno podvozje začne pri...pač malo višji številki, kot je povprečna cena teh avtov, pa ne dirkalnih
Peace
AMPAK, glede na to, da so ceste na Dolenjskem kar lepe (v primerjavi z našimi), zastopim da se tam vozijo na Eibach-ih
In ja, tudi meni je tale Megane previsok 2-3cm da bi bil bomba, tako da če so v Laškem lepe ceste (kar kolikor se spomnim so), zamenjaj če ti paše! Samo ne samo fedrov, kupi nekaj kot se zagre, pa NE BO nič slabši (na vaših cestah).
Jebiga, ko se govori o podvozju, se poda premalo faktorjev (stil vožnje, kvaliteta podlage, preference vožnje...) in potem je eno samo nestrinjanje in kreganje
Sej bomo na TD-ju naredili test na PISTI, torej bomo videli ali so Eibach-i boljši kot original roba na lepi, speglani cesti. Če bodo, ne bom presenečen, priznam
Torej, zaključimo tole pregovarjanje počasi? Kdor ima lepe ceste, rad vidi da avto izgleda dobro, naj kupi druge fedre. Kdor se rad pelje hitro na zjahani cesti, naj vozi original. Kdor pa bi rad oboje, jah, tak pa more met sponzorja, al pa bit sin po poklicu, ker recimo za Clio II RS Gr.N se kvalitetno podvozje začne pri...pač malo višji številki, kot je povprečna cena teh avtov, pa ne dirkalnih
Peace
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku