Megane III Coupe by Blue Devil
Megane III Coupe by Blue Devil
Pozdravljeni,naj Vam predstavim novega lepotca pri hiši.Starega dobrega megana sem na žalost prodal,saj mi je lepo služil.No za začetek bom samo malo vas poslinil,saj ko ga bom opral bom naložil še ostale slike.

Zadnjič spremenil dvihtelic, dne 22 Apr 2013, 15:06, skupaj popravljeno 3 krat.
Re: Megane III Coupe by Blue Devil
Barva mi je pa top 
Če nebi mel črnega bi mel tazga moderga
Če nebi mel črnega bi mel tazga moderga
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
hehe,meni je takoj padel v oči.Kar zaljubil sem se vanj
Tale barva mu res fenomenalno paše 
no pa da pokažem zverino mojo

No včeraj, so bili zelo prijazni pri Pleško cars na Brezovici, kjer so mi za 15€ vklopili dnevne luči.Kritike,pohvale,predloge,kar na plan z njimi.

No včeraj, so bili zelo prijazni pri Pleško cars na Brezovici, kjer so mi za 15€ vklopili dnevne luči.Kritike,pohvale,predloge,kar na plan z njimi.
ta barva pa gt line paket sma res wau, totalno paše vse skupaj 
tut meni je super.Iz dneva v dan mi je avtek bolj všeč
Distančniki, nižanje?
Drugače pa 3. fotka

Drugače pa 3. fotka
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
Distančnike bi še dal mogoče,nižanje pa ne vem,ker je že zdej trd čez ovinke.
Res je lep.
Nč nisi napisal a je bencinar al dizel?
Pa še kakšno sliko notranjosti nam navrž 
Drugače pa jest ne bi nč spreminjal, tale GT line serija jim je res ratala.
Drugače pa jest ne bi nč spreminjal, tale GT line serija jim je res ratala.
No evo pa je. super avto je res. SIcer sem mislil da si vzel nov model ampak itaq ni neke hude razlike, mi je ta sporedaj skoraj lepši, pa bolj se mi dopade bel števec za obrate.Glede nižanja je tudi mene odvrnilo, ker še zdaj včasih preklinjam te naše ceste. Je kar precej trši od navadnega pa tudi nižji je malo. Sem tudi sam razmišljal glede distančnikov, pa mi zdaj nekak ne znese da bi dal 80€ za distančnike tam nekje 5-7mm več ne, ker mam zimske et 42 (te so 49) pa dosti lepše stojijo , sploh zadaj, spredaj že skoraj preveč.
Drugače pa dnevne luči idi da ti naj vklopijo , škoda žarnic, in to je to.
Drugače pa dnevne luči idi da ti naj vklopijo , škoda žarnic, in to je to.
Dnevne luči sem že vklopil,zanima me samo bi dal notri LED žarnice,pa ne vem katero podnožje je.Drugače je pa bencinar 1.6 16v.Glede distančnikov je pa tko,dal bi jih,samo ne vem kok cm,pa skrbi me,da bi potem po robovih odbijača kamenčki letel.Kaj mislite vi?Drugače pa znižal ga nebi,ker je res že dovolj športno podvozje.
podnožje je 1156. ampak vse te kar boš na superstreli našo svetijo za 3 krasne (me je policist na meji z hrvaško vprašal če sem žarnice prodal hihi) Mam zdaj ene preko ebaya naročene pa me zanima kakbo z tistimi.
Pravim meni stojijo zimske 6mm bolj ven pa sem spredaj moral dat gor zavesice
spredaj pri pragu gleda fajn ven ma nekak čudno zaobljenega not spodaj. samo zadaj bi dal 5 mm spredaj pa ne.
lp
Pravim meni stojijo zimske 6mm bolj ven pa sem spredaj moral dat gor zavesice
lp
sej jaz bi namesto zavesic dal mogoče folijo zaščitno gor,sam potem ne vem kako bo.Študiuram pa tudi v smeri da bi nataknil 18 col letne felge.Kaj pravite?Gledal sem tele, a to nebi svetilo dovolj?
http://www.superstrela.com/katalog/za-v ... 0-12v.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.superstrela.com/katalog/za-v ... 0-12v.html" onclick="window.open(this.href);return false;
glih pri takih k o sem mel notmi je policaj tisto reko.