Clio RS 172 Monaco Blue on pro-kit
Re: Clio RS 172 Monaco Blue- Eibach pro-kit naročeni :D
kok si pa dal za kluč? morm jst tut enga počas dobit. pa ne sekiri se če je ID. jih pohvaljo 
Težko je pešca s ščetko sčistiti s cestišča
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi
19€ ga imaš na spletni strani:
http://www.interdiskont.si/vsi-izdelki/ ... aspx/i5924" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.interdiskont.si/vsi-izdelki/ ... aspx/i5924" onclick="window.open(this.href);return false;
@kmetek, sej tako mudi se mi spet ne. Pa še zmenjeno imam vse tam pr Kavšku. Kr tud oni imajo to vse pošlihtano, da ko fedre kupš ti jih oni vgradijo in vse papirje uštimajo in optiko. Kot je reku skopusnik še ceneje me pride potem.
@choko, moment kluč je bil mal ceneje, k mam na kartico ID 5% popusta. Pa še tole sm kupu

@choko, moment kluč je bil mal ceneje, k mam na kartico ID 5% popusta. Pa še tole sm kupu

.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
kolk pa pride ta garnitura? 
edit: vidu de je 75€
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Jst sm neki podobnga kupu v merkurju za 120€ leto nazaj mislm pa da je MTech in se kr dobr obnese morm rečtjurko napisal/-a:kolk pa pride ta garnitura?
..:: Renault MEGANE II 1.5 dCi 106KM ph2 2006 ::..
Fedre se res da zamenjati v dobri urci na tem Cliotu, sploh, če imaš pnevmatsko orodje.
Ne bi jaz s tem moment ključem delal generalke, ko sem na 10kg zategnil feltne se mi je ena losala, nekateri se še spomnijo te anekdote iz road tripa...
Ne bi jaz s tem moment ključem delal generalke, ko sem na 10kg zategnil feltne se mi je ena losala, nekateri se še spomnijo te anekdote iz road tripa...
Danes naredil en road trip do Podpeči. Tam okol so kr lepe ovinkaste ceste. Sam asfaltna prevleka je bol boga.
Ko sem videl tablo za Rakitno me je skoraj premamilo... bi šel, če nebi imel poln avto gum

Profila imajo še kr nekaj.
Material za ponucat na trackdayu in tima attacku
jap, zamenjal sem woofer za 4x Bridgestone Potenza 195/50/15
poštena kupčija. No dobil sem jih pa od enga dečkota(drifterja), k ma polno garažo bmw-jev za drift
uglavnem novo poznanstvo sorodnih duš 
Ko sem videl tablo za Rakitno me je skoraj premamilo... bi šel, če nebi imel poln avto gum

Profila imajo še kr nekaj.
Material za ponucat na trackdayu in tima attacku
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
dobra kupčija
sigurno si naredo kako spy fotko nemcev, tako da francoz ni videl
sigurno si naredo kako spy fotko nemcev, tako da francoz ni videl
Kaj nisi reku da se boš tle okol potikal?
Naslednič nujno sporoči, si želim avto že dlje časa v živo vidt če je možnost
Naslednič nujno sporoči, si želim avto že dlje časa v živo vidt če je možnost
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
@gaši, sm mel RS-a direkt pred garažo in je že mal postran gledal notr
@iRenault, je pa blo vse tako na hitro dons... po šihtu sem ga klical in sm sam prletu domov dal woofer v avto in pičil proti lj. sm sam en kufe spil dons zarad tega:P prlet na Raceland v drug petek
@iRenault, je pa blo vse tako na hitro dons... po šihtu sem ga klical in sm sam prletu domov dal woofer v avto in pičil proti lj. sm sam en kufe spil dons zarad tega:P prlet na Raceland v drug petek
Nekaj utrinkov iz Drift pokala(Raceland, Krško) vroče je blo k ps
ko smo se vračali domov je kazalo 30°C

Lepe fotke,škoda k nisem šel nič firbcat
tnxdvihtelic napisal/-a:Lepe fotke,škoda k nisem šel nič firbcat
Po enem mesecu sem mu spet privoščil pranje. Tudi feltne so spucane v nulo
uglavnem spet se sveti, kot lepotec
pa se nisem mogel upreti in par fotk narediti na prečudoviti lokaciji za Krko na Otočcu...

Danes je bil idealen dan za road trip. Po iskanju dobrih cest za vozit sem se odločil, da se tokrat podamo proti Ribnici. Štart iz NM do prve postaje v Kočevju po zelo razgibani cesti, kjer smo mal ohladil motorke, zavore in gume

Potem smo šli proti Ribnici, do RSR-ja. Takrat sem se spomnil na kmetka... ampak kr ga ni blo doma smo šli nazaj v Kočevje in proti Črnomlju kjer so se začele veselice
kr naenkrat je zmenjkalo asfaltne poti in smo prišli na makedam... tabla Črnomelj 22km mi je vzela upanje... dolga tura počasne in prašne vožnje se je začela
avto res zgleda, kot da sm vozi Paris-Dakar

Prispeli v Črnomelj, kjer je bil snack time
Potem pa še do aviona na hitr mal avte spucat
in za finiš na petrol felge spihat, kr so ble katastrofalne od prahu...

Potem smo šli proti Ribnici, do RSR-ja. Takrat sem se spomnil na kmetka... ampak kr ga ni blo doma smo šli nazaj v Kočevje in proti Črnomlju kjer so se začele veselice
avto res zgleda, kot da sm vozi Paris-Dakar

Prispeli v Črnomelj, kjer je bil snack time
Potem pa še do aviona na hitr mal avte spucat