Clio RS 172 Monaco Blue on pro-kit
Re: Clio RS 172 Monaco Blue- Eibach pro-kit naročeni :D
U lepo to. Fajn, da si naročil in vidim, da si se kr hitro odločil 
pa še napise eibach zakamufleri 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Ja sm ugodno ponudbo dobilMark napisal/-a:U lepo to. Fajn, da si naročil in vidim, da si se kr hitro odločil
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Nos, če ni skrivnost, koliko računajo za poliranje obeh žarometov?
Zakaj pa bi bla skrivnostAnakonda napisal/-a:Nos, če ni skrivnost, koliko računajo za poliranje obeh žarometov?
Aleen, sej v bistvu maš prov. Sam jst bom vseen homologiral, kr v primeru da povzročim prometno nesrečo in mi odpeljejo avto na izrednega tehničnega sem po vsej verjetnosti pogorel. Samo zato, jih bom dal vpisat. Načeloma me ne ustavljajo radi možje v modrem, če pa že jim pa z veseljem odprem kartonček
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
hint: uporabnik obiAnakonda napisal/-a:Nos, če ni skrivnost, koliko računajo za poliranje obeh žarometov?
Za oba?Nos napisal/-a:Zakaj pa bi bla skrivnostAnakonda napisal/-a:Nos, če ni skrivnost, koliko računajo za poliranje obeh žarometov?25€ sem dal.
Meni so isto rekliAnakonda napisal/-a:Za oba?Nos napisal/-a:Zakaj pa bi bla skrivnostAnakonda napisal/-a:Nos, če ni skrivnost, koliko računajo za poliranje obeh žarometov?25€ sem dal.
To je pa poceni...
seprav da si ga pol pelu sam zarad tega ker si mel umazan avto
z lučmi bi se pa itak dalo še mal potrpet 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
@jurko,
v bistvu je blo ravno kontra. Bi tud preživel, če mi ga nebi opral. Sam je blo pol odbijača belega od poliranja
Dons sem nabavil moment ključ, da se bodo šraufi na kolesih lepo zategovali in ne preveč/premalo.

Zdej me pa zanima na kolk kg treba zategovat šraufe na alu felgah in kolk na kovinskih? Bi prosil, če mi kdo pove
Hvala.
Dons sem nabavil moment ključ, da se bodo šraufi na kolesih lepo zategovali in ne preveč/premalo.

Zdej me pa zanima na kolk kg treba zategovat šraufe na alu felgah in kolk na kovinskih? Bi prosil, če mi kdo pove
Interdiskont
Pr temu morš pazt da ga vedno odtegneš ko ga nehaš uporabljat ker če ga pustiš zategnjenega, ti zna sčasoma zlo odstopat.
ALU feltne jz zategujem na 10-11kg
Pr temu morš pazt da ga vedno odtegneš ko ga nehaš uporabljat ker če ga pustiš zategnjenega, ti zna sčasoma zlo odstopat.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Ma jaUrbanD napisal/-a:Interdiskont![]()
tnx
Samo da pripomnim. Za vse moment ključe velja, da se jih vedno odtegne po uporabi pa tud če je Unior.
Za feltne stiskat bo dober
Lp
Za feltne stiskat bo dober
Lp
Alu na 10kg, z distančniki na 11kg, tko jest zategujem, pa do zdej vse bp
Kaj nimate nobenga druzga mehanika, ki bi ti lahko prej fedre zamenjal, vzame mu dobro urco
Kaj nimate nobenga druzga mehanika, ki bi ti lahko prej fedre zamenjal, vzame mu dobro urco
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Mogoče mu bo pa tukej najcenej, ker jih je tudi kupil pri njemu?
The best place to watch a race is in the rear view mirror.