Sem novopečeni lastnik tega pocket rocketa:) Po 3h letih na Alfi sem se odloču da probamo še renault:)
Avto ima 130k km je servisiran na uradnem servisu, kupil sem ga od prvega lastnika iz portoroža. Avto je učuvan maximalno.Prvi občutki so hmmmm kaj naj rečem več kod odlični avto se pelje zelo lepo motor dela kod iz fabrike:)
Lepo da je prišel v roke osebe ki ga bo čuvala , velik lepih trenutkov ter varnih kilometrov ti želim z novim gokardom , pa čimprej še kšno sliko prlimat
kleva napisal/-a:
drugače predlagaj te mi fedre z katerim ga znižat al pa če se ga sploh splača:)
slike bojo ju3 verjetno:)
Jst sem za svojga naročil Eibach Pro-kit vzmeti. Avto znižajo 30mm. Imaš pa še Eibach Sportline, ki ga znižajo za tam 15mm več kot pro kit. Te dvoji so progresivni. Pol maš pa še H&R, Simoni racing sem dobil ponudbo tud... No jst sem pol odločil za Eibach Pro-kit.
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
kleva napisal/-a:jaz ga pa nebi tolko nižal maximalno 20mm več ne...
Maš pa še pol varianto, da zamenjaš z serijskimi vzmetmi od clia RS 182 Cup. Ti bo pa res minimalno se avto spustil, se bodo pa vozne lastnosti velik izboljšale. Samo bo pa avto bolj trd. Jih boš pa mogoče trofil na ebayu.
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.