Menjava usnjene manšete
Menjava usnjene manšete
Kako zamenjati usnjeno manšeto na prestavni ročici pri Clio-u 2? Namreč zlomil se mi je spodnji plastični okvir in zdaj vse "pleše". Nabavil sem že novega iz Nemčije, zdaj me pa zanima, kako sneti usnje pri ročici?
Re: Menjava usnjene manšete
Sem že sam našel. Pod blagom je PVC vezica, ki je nisem takoj videl. Na novi manšeti je PVC vezica že original gor in se jo na ročici samo še zategne. Jeb. ga, najprej sem vprašal in šele potem odpru vrečko z novo manšeto
.
hvala za info
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Ni za kajrambo napisal/-a:hvala za info
Kje si narocu? Kolk si dal?
Naročil tukaj: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0788786947" onclick="window.open(this.href);return false;iMatic napisal/-a:Kje si narocu? Kolk si dal?
Dal €17,5.
Super, sam sem jo namrec iskal par mesecev na koncu bil ze tok obupan da sm hotu dat 70 na uradnem servisu ampak pol mi je moj mehanih nekak od spodi neki priviu in zdej spet stoji, drugace pa te jezicki dost hitr popustijo.
Hvala za info.
Hvala za info.
Ja vem kake so naše cene...recimo stikalo za dvig šip čez €50
. V zadnjih parih mesecih za Clio-ta nabavil nov štarter, rabljen-kot nov alternator, manšeta. Sem se čisto preusmeril na mednarodni trg in ne kupujem več kaj dosti pri nas, razen ko ni nevem kakšna razlika v ceni.