Laguna II ph2 Grandtour dCi, l.05
Re: Laguna II ph2 Grandtour dCi, l.05
laj, a laguna 848 ma že nove feltne? 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Ja, res je! Glih kake 2 dni so ble stare tukaj 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Zaenkrat so še gorjurko napisal/-a:laj, a laguna 848 ma že nove feltne?
Par novosti:
Napolnjena je bila klima in zamenjajo olje v kompresorju pri enem privatniku v LJ s kuponom za 23€ preko 1nadan.si
Dela odlično, piha - MRzzzLLOooo 
Hkrati me je malo zagrabila panika, ko sem opazil, da je zmanjkal en krogec olja. Sem šel v akcijo. Mastno je bilo pri cevi od IC v turbino in okoli EGR (tudi nad njim). Sem vse obrisal, peljal 50km in opazoval. Mastno je bilo spet okrog EGR. Potisnil sem šraufe plastike nad EGR (za povratno cev) in od EGR-a. Nekaj jih je bilo kar mehkih. Dotočil sem tistih nekaj ml olja (spremljal po palčki). Upam, da je bilo samo to krivo, da sem vijake premalo stisnil. Bomo videli!
Avto spet malo slabše vleče okrog 2k obratov - po izkušnjah sklepam, da sem preko zime (pač ne moreš terat) spet zapacal EGR. Čez 7k km je servis, bom še EGR prečistil z Wynn's sprejem
Drgač pa sem malo slabo preračunal, kako dolgo bodo zdržale gume, ki so prišle s feltnami. Zadnje so na indikatorju, sprednje pa da dobri poti do tja
Ker gremo ju3 na dopust, mini kredita aka. limita mi pa še niso uredili (v 5ih dneh jaooo), 600€ pa mi tudi ni zdej za keširat iz šparovčka, je šla Maja v akcijo za neki za poštukat do regresa
Najdla je 3 leta stare, enakomarno obrabljene Pirelli P Zelo Rosso za 120€ z vsaj 5,5mm profila. Za 120€. Gume v nulo, za 2 mesepa za ziher bojo 
Ju3 gremo na Cres. 300km v eno smer
Upam, da se vrnem še s to turbino

Napolnjena je bila klima in zamenjajo olje v kompresorju pri enem privatniku v LJ s kuponom za 23€ preko 1nadan.si
Hkrati me je malo zagrabila panika, ko sem opazil, da je zmanjkal en krogec olja. Sem šel v akcijo. Mastno je bilo pri cevi od IC v turbino in okoli EGR (tudi nad njim). Sem vse obrisal, peljal 50km in opazoval. Mastno je bilo spet okrog EGR. Potisnil sem šraufe plastike nad EGR (za povratno cev) in od EGR-a. Nekaj jih je bilo kar mehkih. Dotočil sem tistih nekaj ml olja (spremljal po palčki). Upam, da je bilo samo to krivo, da sem vijake premalo stisnil. Bomo videli!
Avto spet malo slabše vleče okrog 2k obratov - po izkušnjah sklepam, da sem preko zime (pač ne moreš terat) spet zapacal EGR. Čez 7k km je servis, bom še EGR prečistil z Wynn's sprejem
Drgač pa sem malo slabo preračunal, kako dolgo bodo zdržale gume, ki so prišle s feltnami. Zadnje so na indikatorju, sprednje pa da dobri poti do tja
Ju3 gremo na Cres. 300km v eno smer
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
sj maš ja laguno.. tko da se skrb glede turbine
hahaha..raj nj te skrbi da ne boš še kšnga hrvaškega črička nazaj u slovenijo prpelov 
Renault Laguna 2 Grandtour (2007) ph2 2.0DCI 127kw - sold
Renault Clio II (2001) 1.4 16V Grand Confort - sold
Renault Megane 3 RS (2010) - sold
Renault Clio II (2002) 1.4 16V Privilege -Sold
Renault Megane IV Grandtour (2017) 1.5 DCI Bose - Daily
Tako se začne. Počasi boš prišel na kitajske gume 
Nikolitrinity napisal/-a:Tako se začne. Počasi boš prišel na kitajske gume
P7 Cinturato gredo gor poleti ali najkasneje za drugo sezono - odvisno kako se bodo te obnašale. Sam ne mislim dat dinarčkov pršparanih za dopust za avto. V 6ih letih pa menda sva si z Majo zaslužila, da nekam greva
namesto p7 premisli raje o novih semperitkah 
Napiši kaj več o njih? Kak link?Doctor DJ napisal/-a:namesto p7 premisli raje o novih semperitkah
Priporočam contisport contact 5 - danes preizkušene na mokrih cestah. Ko boš videl kake so ceste na dopustu in kako tam trpi turbina ko štartaš s trajekta boš nehal paničarit okoli tega
Zdej pa hitro spat da bomo jutr lahk ustal 
lp
PS hrvaški črički so baje še huje od mame vseh čričkov
:D:D
lp
PS hrvaški črički so baje še huje od mame vseh čričkov
Za mater sem poskrbel danes - da ne še hrvaških Lagun okuži
Spat pa ne še 
Pubec, si z alarmom že kej zrihtu al še vedno na istem? 
Me sam zanima, tole na Vranskem k ste mel; tut predavanja so ne?
K morm jat to narest, če ne mi gre izpit kao.... =|
Me sam zanima, tole na Vranskem k ste mel; tut predavanja so ne?
K morm jat to narest, če ne mi gre izpit kao.... =|
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
ja najprej je predavanje 1-2 uri pol pa še vožnja
Renault Laguna 2 Grandtour (2007) ph2 2.0DCI 127kw - sold
Hvala!TuningBoy napisal/-a:ja najprej je predavanje 1-2 uri pol pa še vožnja
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
Glih dobro prišli z laguno484 s iz Cresa tako, da je alarm še kar v škatli in bom poslušač uredit čez vikend 
Kar se pa tiče varne vožnje - to ni tista zadeva, ki ti šteje ze izpit za avto. To je samoplačljiv trening, ki te uči reagirat v kočljivih situacijah, ima pa vseeno teoretični del, kjer ti mal razloži zakonitosti fizike v avtu
Kot že omenjeno:
Smo glih prišli iz Cresa. Glede na to, da ni še čas za plavanje in kopalkanje, smo precej tudi prevozili po otoku od znamenitosti do znamenitosti. Kjer so ceste urejene, so fenomenalne. Blagi ovinkci, nikjer nobenega, nikjer policije... Za do otoka (AC Celje-LJ-Postojna, reginalka do preko Pivke in Il. Bistirce do mejnega prehoda Jelšane, en kos AC in regionalka do trajekta) je bila poraba 6.0, na otoku pa smo jo v 50km spravili tudi čez 7
Regionalka, ovinkec, tabla 60, nikjer žive duše.. 120, 140
Neprecenljivo
Dodobro smo prepucali mašino (ja, divjali smo), ki se je za nazaj oddolžila s prav smešno porabo 
Slike sledijo, na določenih odsekih smo zbudili čisto vse čričke, ki so povabili še kolege z otoka
Olje in ostalo je ok, se je pa začelo slišati neko kovinsko škrtanje v podvozju na večjih luknjah (kot bi dal kamenčke v pločevinko in stresal) - bo kako gumico stabilizatorja za pogledat.
Kar se pa tiče varne vožnje - to ni tista zadeva, ki ti šteje ze izpit za avto. To je samoplačljiv trening, ki te uči reagirat v kočljivih situacijah, ima pa vseeno teoretični del, kjer ti mal razloži zakonitosti fizike v avtu
Kot že omenjeno:
Smo glih prišli iz Cresa. Glede na to, da ni še čas za plavanje in kopalkanje, smo precej tudi prevozili po otoku od znamenitosti do znamenitosti. Kjer so ceste urejene, so fenomenalne. Blagi ovinkci, nikjer nobenega, nikjer policije... Za do otoka (AC Celje-LJ-Postojna, reginalka do preko Pivke in Il. Bistirce do mejnega prehoda Jelšane, en kos AC in regionalka do trajekta) je bila poraba 6.0, na otoku pa smo jo v 50km spravili tudi čez 7
Slike sledijo, na določenih odsekih smo zbudili čisto vse čričke, ki so povabili še kolege z otoka