Pozdravljeni
Problem je ko avto vzgem in pocas speljem se zacuje nek ropot (zelo malo se slisi uglavnem sklljocne)se mi zazdi kot da bi nekaj potegnil za seboj ro se naredi ko spustim sklopko.Ampak to je samo ko vzgem vozilo in speljem prvic pol pa vec ne,recimo ko vgasnem pa nekaj casa stoji pol se spet zaslisi to.
Vozilo je scenic 2 1.9dci 2003 105000km prevozenih
Lp
scenic 2 1.9dci nekaj zaropota..pomoc
Re: scenic 2 1.9dci nekaj zaropota..pomoc
avtomatska elektricna zavora mogoce,ce je ne spustis sam rocno in jo spusti avtomatika,se lahko včasih zgodi da zlepljene ploščice in disk nardijo tak neprijeten zvok
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Ni rocna zavora ker jo vedno spustim.Jaz sumim da je vztrajnik.
Ti jo spustiš, ampal lahko ostanejo ploščice zalepljene na disk in podrsajo prvi meter, ko spelješ.
Ko sem imel boge diske in ploščice, se mi je to dogajalo - ni škljocalo, je kar konkretno počilo. Z menjavo diskov in ploščic se je zadeva uredila.
Ko sem imel boge diske in ploščice, se mi je to dogajalo - ni škljocalo, je kar konkretno počilo. Z menjavo diskov in ploščic se je zadeva uredila.
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Zakaj se ne zapelješ do enga mehankarja,pa mu avto pust tam med šihtom,ko se vrneš skupaj probata in ..
Brezveze sanjat kaj je lahko in kaj ni tako na daljavo.
Sej ko te boli rama tud dohtarju ne razlagaš po telefonu,da te boli rama ,...etc.Moraš jit tja,a ne!
Bolj smiselno bi bilo,da prosiš uporabnike foruma,če bi bil kdo pripravljen zadevo pogledat ali ti priporočit koga,ki ima na tvojem koncu več izkušenj in znanj pa ni nategator.
LP
Brezveze sanjat kaj je lahko in kaj ni tako na daljavo.
Sej ko te boli rama tud dohtarju ne razlagaš po telefonu,da te boli rama ,...etc.Moraš jit tja,a ne!
Bolj smiselno bi bilo,da prosiš uporabnike foruma,če bi bil kdo pripravljen zadevo pogledat ali ti priporočit koga,ki ima na tvojem koncu več izkušenj in znanj pa ni nategator.
LP
Ja sej se mi zdi da je res rocna ja.
Drugac pa ni take sile se za mehanika,na pooblascenem servisu se pa mors prvo narocit,ce mi ne more takoj pogledat pol pa jebiga ne.Forum pa mislim da je za to da se izmenjujejo mnenja,ker lahko da se najde kaksen uporabnik ki je ze imel taksen problemcek.Rajs spregledi temo,ne pa kr neki pisat
Drugac pa ni take sile se za mehanika,na pooblascenem servisu se pa mors prvo narocit,ce mi ne more takoj pogledat pol pa jebiga ne.Forum pa mislim da je za to da se izmenjujejo mnenja,ker lahko da se najde kaksen uporabnik ki je ze imel taksen problemcek.Rajs spregledi temo,ne pa kr neki pisat