Mene pa zanima, če bi kdo vedel kaj pomeni to pokanje mislim da iz zadnjega levega kolesa vendar. Pok je podoben kot da bi kdo z kladivom udaril po karoseriji. Poči običajno tedaj, ko se avto zaziblje ali pelje preko grbine(prehod za vlak). Puše zadnjega mostu so bile menjane. Včasih se ta zvok ne sliši 3 dni, včasih pa tudi po dvakrat na dan ko se peljem odvisno. Ali je to mogoče fedra na amortizerju? Če ima kdo kakšno idejo prosim
Pokanje zadnji del
Pokanje zadnji del
Pozdravljeni.
Mene pa zanima, če bi kdo vedel kaj pomeni to pokanje mislim da iz zadnjega levega kolesa vendar. Pok je podoben kot da bi kdo z kladivom udaril po karoseriji. Poči običajno tedaj, ko se avto zaziblje ali pelje preko grbine(prehod za vlak). Puše zadnjega mostu so bile menjane. Včasih se ta zvok ne sliši 3 dni, včasih pa tudi po dvakrat na dan ko se peljem odvisno. Ali je to mogoče fedra na amortizerju? Če ima kdo kakšno idejo prosim
Re: Pokanje zadnji del
puše, fedri, ležaj amortizerja, xyz.
Se bo treba pod avto spravit pa preverit.
Laguna Coupe GT dci 180
- Renault fan
- Kraj: Slov. Bistrica, Celje,Polzela
Tocno tak,lahko je karkoli.WarpedOne napisal/-a:puše, fedri, ležaj amortizerja, xyz.
Renault Clio 1993 (ph1) 1.4 RT SOLD
Renault Megane II (ph 1) dci, 1.5 2005 SOLD
Renault Clio 2.0 16V RS ph 2000 (172)
Renault clio 2.0 16v RS2 ph3 2005 (182)
Renault Megane II (ph 1) dci, 1.5 2005 SOLD
Renault Clio 2.0 16V RS ph 2000 (172)
Renault clio 2.0 16v RS2 ph3 2005 (182)
Kater avto to? Če je Megane II se navad, ker poka občasno iz zadnjega vzmetenja nekje pa še niso pogruntal kaj. 
Točno to kar je napisal cefizelj tud men vsake tok časa udar kdaj lahko tud 2 mesca nč prhaja pa zvok od uzadi in ja imam Megana 2 in se mi ne sanja kaj bi blo to, tko da nč ne menji če te to ne mot dokler res negre zadeva v kur....