Renault Megane II 1.5 dCi Privilege Lux by Cefizelj
Re: Renault Megane II 1.5 dCi Privilege Lux by Cefizelj
pomojm sm te vidu okol 20:15 si šou mem glavne busne. na hitr sm vidu.... lep megančk
lp
lp
Renault Laguna 2 Grandtour (2007) ph2 2.0DCI 127kw - sold
Renault Clio II (2001) 1.4 16V Grand Confort - sold
Renault Megane 3 RS (2010) - sold
Renault Clio II (2002) 1.4 16V Privilege -Sold
Renault Megane IV Grandtour (2017) 1.5 DCI Bose - Daily
hud megane...
kero dimenzijo gum maš to gor? pa a je spuščen ne?

Sm bil ja, še kolegu sm kazou kvaj huda laguna.TuningBoy napisal/-a:pomojm sm te vidu okol 20:15 si šou mem glavne busne. na hitr sm vidu.... lep megančk
lp
P.S. Giovanni je spet odprt.
Gume so 225/40/18 na 8,5J feltnah, pa za 30-35 mm je spuščen (Eibach).iceman89 napisal/-a:hud megane...
vem ja že en cajt je odprt jaCefizelj napisal/-a:Sm bil ja, še kolegu sm kazou kvaj huda laguna.![]()
P.S. Giovanni je spet odprt.![]()
Renault Laguna 2 Grandtour (2007) ph2 2.0DCI 127kw - sold
Manjši update. Avto ma nove radirke.
Na koncu sm se odloču za Barum (budget firma od Continentala), bomo vidl kako se bo obnesl. Zaenkrat so velik bolš kokr 5 let stare Dunlopke (go figure).

To maš 225/40 R18?
Mal poročaj, sem jih glih danes opazil (P7 Cinturato ali SportContact 5 so waaaay predrage za ta mesec
)
Mal poročaj, sem jih glih danes opazil (P7 Cinturato ali SportContact 5 so waaaay predrage za ta mesec
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
To dimenzijo ja. 
Jah men jih je priporoču vulkanizer. Hotel sem nabavit Kumho KU39, za 110 po komadu, potem mi je pa predlagal te, za 112€/komad sem jih dobu. So pa po prevoženih 200 km (:D vem) tihe, pa držijo ko lepak, sam je pač nova guma tko da more držat.
Mal sem bral tut po tujih forumih pa tyrereview pa jo kar pohvaljo. Je malenkost bolj mehka kot Kumho, ostane pa baje dalj časa mehka, ne rata tok hitr plastična. Nej bi jo pa pobral po ene 40k km.
Sem tut jest iskal neki cenovno ugodnega pa da ni glih čang šlang, tko da mislem da je tole kr dober nakup. We shall see.
BTW za kakšen dnar si jih ti gledal?
Jah men jih je priporoču vulkanizer. Hotel sem nabavit Kumho KU39, za 110 po komadu, potem mi je pa predlagal te, za 112€/komad sem jih dobu. So pa po prevoženih 200 km (:D vem) tihe, pa držijo ko lepak, sam je pač nova guma tko da more držat.
Mal sem bral tut po tujih forumih pa tyrereview pa jo kar pohvaljo. Je malenkost bolj mehka kot Kumho, ostane pa baje dalj časa mehka, ne rata tok hitr plastična. Nej bi jo pa pobral po ene 40k km.
Sem tut jest iskal neki cenovno ugodnega pa da ni glih čang šlang, tko da mislem da je tole kr dober nakup. We shall see.
BTW za kakšen dnar si jih ti gledal?
Glih obraba me zanima, ker bi imel vsaj za dve sezoni - to pa je pri meni 2x po 20 - 25k km 
Gledal sem na http://www.mcenter.si" onclick="window.open(this.href);return false; za 98,37€!
Gledal sem na http://www.mcenter.si" onclick="window.open(this.href);return false; za 98,37€!
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Dost dobr. Pa je šlo 50€
. Hjah za 2 sezoni pa mislm da bi morale bit. Vulkanizer jih voz na Golfu GTI, pa mi je kazou ma zdej še ene 3-4mm profila po 40k km, tako da mislim da bi morale zdržat. So pa res ugodne. Kej več ti pa po 2 dneh ne znam povedat
Mal si preber še po nemških forumih pa angleških. 
No, glih GTI-jevsko ne vozim tako, da bi znale tudi pri meni tako zdržat 
Kako pa je kaj s porabo, glasnostjo in predvsem obnašanjem v mokrem? Zdej so gor Continental SportContact2, spredaj še cca 5mm, zadaj praktično konec. So postale malo glasne, poraba bi lahko bila nižja v primerjavi s kako drugo, predvsem pa me preseneča to, da po mokrem še vedno držijo kot po tračnicah!
Po teh forumih in review-ih mi je pa mal tako... Eni pišejo tako, eni tako. Iz ene skrajnosti v drugo, en jo ful priporoča, en jo je dal dol po 300km
Raje zvem iz prve roke 
Kako pa je kaj s porabo, glasnostjo in predvsem obnašanjem v mokrem? Zdej so gor Continental SportContact2, spredaj še cca 5mm, zadaj praktično konec. So postale malo glasne, poraba bi lahko bila nižja v primerjavi s kako drugo, predvsem pa me preseneča to, da po mokrem še vedno držijo kot po tračnicah!
Po teh forumih in review-ih mi je pa mal tako... Eni pišejo tako, eni tako. Iz ene skrajnosti v drugo, en jo ful priporoča, en jo je dal dol po 300km
Hmmm poraba je pr men kar ustaljena na nekje 5,5 kšn tako da večjih sprememb ne pričakujem. Morem pa rečt da je zelo tiha (vsaj zame), pa fino mehka, ker prej me je kar mal nabijal na 18kah, ta ma pa bolj mehko bočnico tako da da velik udobja. Glede na to da tut ti verjetno ne mečeš avta glih agresivno v vsak ovink je odlično. V mokrem pa kar sem probaval tut drži, tut v večjih lužah.
Zna bit da so delane v isti fabrki na češkem kot tvoje continentalke, ker sm zasledu da se obe firmi (gume te dimenzije) proizvajajo v isti fabrki na češkem.
Jaz sem se nakonc za njih odloču ker ne rabim perfomance gume, pa ker so bolj mehke. Jest ti jih priporočam.
Zna bit da so delane v isti fabrki na češkem kot tvoje continentalke, ker sm zasledu da se obe firmi (gume te dimenzije) proizvajajo v isti fabrki na češkem.
Jaz sem se nakonc za njih odloču ker ne rabim perfomance gume, pa ker so bolj mehke. Jest ti jih priporočam.
Ne, ne divjam, pomembno pa mi je obnašanje na mokrem. Na suhem je itak vsaka gumo ok za normalno vožnjo... 
Bom preveril! Hvala ti za vse info!
Bom preveril! Hvala ti za vse info!
Tudi sam vozim te gume od baruma. Že kakšen mesec na avtomobilu, trenutno zadovoljen z njimi. Tiha guma, v mokrem se tudi drži. Bočnice so res mehkejše, ampak za naše luknjičaste ceste so lih prave
Vsekakor priporočam nakup
Res pa da to ni neka športna guma in se pozna, če pripelješ malo hitrejše v ovinek, lih zaradi teh mehkih bočnic.
Avto prodan, ni šel daleč, upam da bo novemu lastniku služil kot je meni.
Tema se pa lahko zaklene.