Clio RS 172 Monaco Blue on pro-kit

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Re: Clio RS 172 Monaco Blue- Letni setup ;)

Odgovor Napisal/-a Nos »

Dve uri je****a s temle. Ampak je šel ven :twisted: Zdej se spet normalno peljem brez nepotrebnega tuljenja.

Slika

Slika
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
jurko
Kraj: Gorenja vas

Odgovor Napisal/-a jurko »

tega si spredi menu?
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

Prvi ja.
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Pohodni je zato, ker ima tale rebrca, da ne drsi, drugače je ista stvar kot gladek, samo dražji je.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

Ne vem, kako bi se lotil krivit tole... ni tako lahko kot zgleda :? za luknjo pod karterjem tud ne vem al bi naredu al ne? Kaj pravte? Pomoje nebi blo švoh, da ne bi blo treba pri menjavi olja dol snemat vse. Drug teden se bom spravil v ta projekt verjetno. Bom videl, kako bo z časom.
Koncar
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Koncar »

Če boš hotu da ti bo olje res teklo skozi luknjo, potem boš moral narediti veliko, če ne ti bo pa itak po plati tekl, pa potem še s treh strani :D tisto minuto za dol uzet. Poslikam danes, pa dam slike gor da boš imel za predstavo.
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

Jst sem imel v mislih približno tolk veliko luknjo, ko je na original zaščiti. fi 70mm al neki tacga.
Je pa res, da je minutka dela pa je plata dol. Vijake za pršraufat si imel originalne al si dal kake daljše?
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

En filmčk od včeraj. Iz Dvora proti Soteski. Mal me j**e, ko ne poznam ceste dobr :P

http://www.mojvideo.com/video-iz-dvora- ... 3553bcae57
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

Dons sem feltne iskal po mestu in jih tud našel... nove 15" od Megane II. take kot jih rabm.
Zdej mam že kr zalogo feltn doma :lol: za hude cajte... baje bo kriza.
Tko da na črne 15" bodo šle zimske v jesen.

Slika

Slika

Vetrnice bom dal pa barvat. Sam še ne vem na kero barvo. Srebrne najbrž nebi ble švoh? In bodo za track setup. Se prav zdej rabim sam še dve gume 195/50/15.

Jutr grem pa prve luči spolirat :D kle: http://www.miholl.si/" onclick="window.open(this.href);return false;

Lp
Uporabniški avatar
lukeatluke

Odgovor Napisal/-a lukeatluke »

No, se opravičujem samo Miholl-a pa ne priporočam....Mu je kolegica zaupala avto 2x po 8ur, da bi ga znotraj sčistil, naredil nič(beri: posesam ga lahko doma), v drugič pa pripeljal avto nazaj s podrsanim odbijačem. :multi:
Računal pa v razmerju 1:5 za opravljeno delo!
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

@lukeatluke, hvala za informacije :wink: no, jst sem že zmenjen za jutr. TIst cajt bom že tam stal pa zjal :P

Sm zdejle mal gledu za razliko v zmeteh Eibach Sportline in Eibach Pro kit... vem da je razlika v trdoti. Sem lajk kar se tega tiče. Cifre niso moje področje... Bi mi kdo od majstrov za podvozja kdo kej svetoval katere bi vzel za RS-a? Spustil bi ga največ 40mm :!: raje pa manj. Hvala.
Uporabniški avatar
jurko
Kraj: Gorenja vas

Odgovor Napisal/-a jurko »

kva je zdej z plato spodi? :D pa kakšen et majo tele feltne? ;) :D
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Uporabniški avatar
bac

Odgovor Napisal/-a bac »

Nos napisal/-a:@lukeatluke, hvala za informacije :wink: no, jst sem že zmenjen za jutr. TIst cajt bom že tam stal pa zjal :P

Sm zdejle mal gledu za razliko v zmeteh Eibach Sportline in Eibach Pro kit... vem da je razlika v trdoti. Sem lajk kar se tega tiče. Cifre niso moje področje... Bi mi kdo od majstrov za podvozja kdo kej svetoval katere bi vzel za RS-a? Spustil bi ga največ 40mm :!: raje pa manj. Hvala.

pro kit baje ne spusti veliko- cca 1cm-uprašaj Symona on jih ma na 182-ki
Sportline pa spustijo okol 3 cm..jst sm jih meu in sm biu kr zadovoljen, pelou se je dobr in tut udobno, lepo je požirou udolbine na ovinkih (ni skakou), mogoč bi rajš vidu d bi bli malenkost trši ( zdel se mi je d se dost nagiba, u kakšni fajfi sm se mogu kr pošteno prjet sovoznikovga zica), drgač pa če iščeš nek kompromis med izgledom, udobjem ter funkcionalnostjo je za moje pojme sportline to to. :). aja pa te sportline sm meu jst na 1.6 in me je motl to, da zadn konc ni dost na tla pou.. če pa iščeš samo funkcionalnost je pa po mojem mnenju pro kit boljša izbira. :wink:
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

@jurko, za plato bo treba mal počakat :D važn, da imam jst material doma. feltne imajo ET45.

@bac, v bistvu res ne vem katere bi vzel. rad bi tud mal bolšo lego na racelandu... morm od Urbana avto probat v petek k ma sportline gor, pa se bom mogoče lažje odloču. Pol pa še enkrat stabilizator za vzadi nabavm. To bo drug let pršlo na vrsto. p.s. sm ti poblendu dns zjutri :D

zdej grem pa prva kolesa prešraufat.
Uporabniški avatar
bac

Odgovor Napisal/-a bac »

u ločni na mostu, ne? a tiii si biu...jst pa zadn trenutk vidm xenonke pa KR tablce.. pa se nism mogu spomnt kdu ma KR tablce, k auta pa nism vidu.. :D
Zaklenjeno