Nujno prej sporočit!choko napisal/-a:kamot. ti prit do mene pol gremo pa u celje neki spit
Clio RS 172 Monaco Blue on pro-kit
Re: Clio RS 172 Monaco Blue- Letni setup ;)
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
kako to resitiraš števec, da bi recimo imel porabo samo trenutnega rezervoarja?
premakneš na porabo in prtisneš tipko na števcu
(uno črno palčko) 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Lol
Hvala
To pa rata če je človek prelen in najprej praša, preden sploh kaj poizkusi
Hvala
To pa rata če je človek prelen in najprej praša, preden sploh kaj poizkusi
no resetiraš lahko tud na keri drugi poziciji
(prevoženi kilometri odkar si nazadnje brisu, koliko goriva je prečrpala pumpa, koliko km ti še ostane do tankanja) 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
A vm kaže km do pumpe tut k si že v rezervi? K men gre mal pred rezervo na ----
Mi ne kaže več. Pa me ful žiucira, pa me zanima če je to pr men kej narobe al je pač to tko.
Mi ne kaže več. Pa me ful žiucira, pa me zanima če je to pr men kej narobe al je pač to tko.
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
Renault, Peugeout in podobni auti, ne znajo računat koliko KM še lahko narediš ko je auto na rezervi.. zato ti kaže ----iRenault napisal/-a:A vm kaže km do pumpe tut k si že v rezervi? K men gre mal pred rezervo na ----
btw... Marija rekaa rulz
R. Megane II ph1 1.9dci Privilige Lux 
počitek v preboldu na kavici v hotelu obvezno da kako rečemo.. 
jst sm na meganu zmeri naredu še vsaj 100km ko je lučko vklopil
sem pa gledu glede na to, kolk bencija mi je pumpa pretočila, in lohk rečem da se zmot sam za kšne 3 litrčke 
Pol najbolš, da en mini road trip nardimo? 
@jurko, ja resetiram ga ob vsakem tankanju. iz navade najbrž
@jurko, ja resetiram ga ob vsakem tankanju. iz navade najbrž
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Dons dobim alu plato za pod avto. Pa me zanima, če imam kdo kako fotko, kako približno zgleda. Ali je kej krivljena. Če ima luknjo za olje na karterju spustit. Al bi kr isto velikost naredil, kot je una originalna plastična? Bi prosil za kako fotko ali nasvete. Hvala 
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Dvakrat jo kriviš. na mostu pa pol na konc mostu da ti lih ne meče use na plato gor. Daš jo pa najbolš na gumijaste nosilce, da če slučajno zapneš, da utrga plato, ne pa celga mosta
lohka jest slikam svojo jo mam lih dol sneto, sam morm jet do kolega. mam pa čist celo, nobenih lukenj. Najlači, uzem karton, nared si plato, pa jo po tistem vn zrež. mal skriviš pa daš gor. men je ful dobr ratal.
Sej jo lahko sam dol odšraufaš pa imaš za vzorec in delaš po njej. Kje si jo pa dobil pa kuk te je pršla?
Bi prosil lepo za kako sliko
pol pride večja, kot original?
@error, sodelavc jo je imel doma
pa za par pirčkov pa je moja 
@error, sodelavc jo je imel doma
Dons dobil cel kvadrat alu plate. Bo že pršla prav. Je pa pohodna varianta.
Sej to nema veze najbrž, kakšna je?

Debelina je mislim, da okol 2-3mm. Bom jutr zmeril. Jo mam še v avtu
Sej to nema veze najbrž, kakšna je?

Debelina je mislim, da okol 2-3mm. Bom jutr zmeril. Jo mam še v avtu