bela LED v notranjosti ( strop spredaj )

tako kot spredaj, so zadaj tudi LED.
v vratih LED modra ( razmišljam o nakupu 5LED ali 9LED modre ) -> tukaj je samo 1LED modra

hvalaa za linkDoctor DJ napisal/-a:hja, rdeča, je pa ni
sm meu, pa se mi je zdelo da je to res le za hude avte :p
če še boš pa kaj ustvarjal, ti dam mal idej z mojga bivšega avta : http://doctordj.photovillage.org/gallery/878/Tha-car" onclick="window.open(this.href);return false;
pa ne pretiravat s spojlerji (razen takega ki je nad zadnjo šipo , izdelava Fazer)
če hočeš kaj konkretnega nardit iz avta, če bodo finance, ga samo spusti pa daj gor ene 17ke ali pa 18ke pa bo
hehe, vem da bo treba menjat ja. Sm napisu pod slikodrhouse napisal/-a:Bo treba pa počasi diske menjat?
Zgleda lep, manjka le 17" in -35mm
Poročaj kako se ti Turanza obnesejo. Meni so v enem letu in 20k km postale tako trde, da jih vulkanizer ni hotel premontirat kao: "Če jih dam gor, bom kriv za smrt."
Se strinjam! Sploh zjutraj ko grem v službo pa ga odklenem, ko tak fajn pride ko use belo sveti notri, in ne tista rumena barvaiRenault napisal/-a:Led čist spremeni notranjost
Vsaj men se zdi
Off: Doctor, s čim oz kako spucaš motorbi prostor? Me matra ker je moj čist usran, sam me je tok strah karkoli uporabit da nebi blo kej s čim
Hvala!

ledice naj bi mela kar dougo življensko dobo.. Se mi zdi da prej uničiš LED oz. notr žičko če skos popraulaš ( ven pa notr devaš led )iceman89 napisal/-a:in kulk ma to kej rok trajanja ? da ne bom 50€ devu za ledice vsake pol leta pol
bom hodu peš, ko se mi zrihta noga ^^ pol po okrevanju in bolniškiwily napisal/-a:lepe so ratale..sam nevem zka ne greš peš na šiht...ni tak dauč![]()
![]()