Kraja alu platišč Rial Lugano 18col
Kraja alu platišč Rial Lugano 18col
Pozdravljeni,
danes zvečer so mi z vozila ukradli alu platišča Rial Lugano 8x18, razmak med vijaki je 5x108. Če boste slučajno kje zasledili oglas oz. prodajo omenjenih platišč me prosim kontaktirajte preko zasebnih sporočil.
lp
danes zvečer so mi z vozila ukradli alu platišča Rial Lugano 8x18, razmak med vijaki je 5x108. Če boste slučajno kje zasledili oglas oz. prodajo omenjenih platišč me prosim kontaktirajte preko zasebnih sporočil.
lp
Re: Kraja alu platišč Rial Lugano 18col
zgleda, da je ta noč bla zelo aktivna glede kraje litk, tudi na obali so sezuli ene par autov
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
- domzikales
- Kraj: Velenje
Bližajo se praznikisinko napisal/-a:zgleda, da je ta noč bla zelo aktivna glede kraje litk, tudi na obali so sezuli ene par autov
Kar te ne uniči, te okrepi!
Mogoče še pomemben podatek pri prepoznavi platišč: imajo ugreznjene ventilčke, se pravi nekaj takega:

Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
A zdej si čist brez? včeri popoldna si jih še meu če sm tebe vidu v šparu
Mogoče ti jih pa policaji za pisanko nazaj prpelejo
ja res je - to so bli zadni trenutki predn sm parkiru pred blokom - mam zdej zimski komplet gor, kakor pa kaže ta vikend bo mogoče celo prav prišelKyrius napisal/-a:A zdej si čist brez? včeri popoldna si jih še meu če sm tebe vidu v šparuMogoče ti jih pa policaji za pisanko nazaj prpelejo
Kasko pa nimaš? Mene je prišlo zanemarljivo doplačilo za felge...laguna484 napisal/-a:ja res je - to so bli zadni trenutki predn sm parkiru pred blokom - mam zdej zimski komplet gor, kakor pa kaže ta vikend bo mogoče celo prav prišelKyrius napisal/-a:A zdej si čist brez? včeri popoldna si jih še meu če sm tebe vidu v šparuMogoče ti jih pa policaji za pisanko nazaj prpelejo
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Ja seveda mam zavarovano samo veš koliko dela maš s tem da vse uredišrobertp napisal/-a:Kasko pa nimaš? Mene je prišlo zanemarljivo doplačilo za felge...laguna484 napisal/-a:ja res je - to so bli zadni trenutki predn sm parkiru pred blokom - mam zdej zimski komplet gor, kakor pa kaže ta vikend bo mogoče celo prav prišelKyrius napisal/-a:A zdej si čist brez? včeri popoldna si jih še meu če sm tebe vidu v šparuMogoče ti jih pa policaji za pisanko nazaj prpelejo
lp
Nasledne dej bol grde gor pa si nben ne bo prste mazu z njimi 
Bojo čist isteKyrius napisal/-a:Nasledne dej bol grde gor pa si nben ne bo prste mazu z njimi
Ja pol ti pa ne preostane druzga kokr tole vgradit: