Pozdravljeni!
Pred 1 tednom in pol, sem si kupil cliota. Rad bi postavil nekaj par vprasanj.
Imam povprecno porabo 5,5 - 5,8l na 100km? je to normalo? ce js vedn vozim n avtocesti max 130kmh in 5-8 km v centru ljubljane. Na drugem forumu, so drugi lastniki s 100konjev imeli povprecno 4,5-4,8... Ali to tud vpliva, ce imam gumo 195-16-45?
V 1 tednih in pol se je dvakrat prizgal SERV in ABS sistem, ko sem ugasnil in seenkrat prizgal pol ni vec pokazal. Je treba kaj peljat n servis?
Hvala za odg.
Renault Clio 1.5dci 101KM
Re: Renault Clio 1.5dci 101KM
Najprej ugotovi realno porabo, ne pa tiste po BC. Tankaj, po moznosti na isti črpalki, odštej km in razdeli litre. BC je meni lagal za 0.8L v minus.
Avto pelji k nekomu, ki ti lahko odčita napako (ta je še vedno zabeležena), potem boš morda vedel, kako in kaj.
lp,
Luka
Avto pelji k nekomu, ki ti lahko odčita napako (ta je še vedno zabeležena), potem boš morda vedel, kako in kaj.
lp,
Luka
Za tisto napako za lučke so v večini primerov krivi konektorji pod sedežem. Lahko jih daš narazen, malo pošpricaš s kontakt sprejem in je to to.
Realno porabo pa ugotovi tako kot so ti povedali. Verjetno maš dizla ne? Kuk KM?
Realno porabo pa ugotovi tako kot so ti povedali. Verjetno maš dizla ne? Kuk KM?
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
ok bom sprobu. ja mam dizla, pa ima 101konjev in 122.000 prevozenih km