ugotovil da je prednji levi disk ali zvit, ali pa umazan, ker ploščice ne prijemajo enakomerno....
no v upanju da se je kaj prismodilo gor, sem vzel stran ploščice in vse lepo zbrusil in razkužil, ter podmazal, stvari ki morajo biti podmazane z bakreno mastjo, ki sem si jo zadnjič privoščil
pa še vedno trese, sicer manj kot prej, ampak to je slaba tolažba
zgleda da bo treba podrejat disk
tudi barve je čudne,
možno je, da se je nekaj pripalilo, samo ploščice in čeljust se prav nikamor ne zatikajo in smrdi tudi ne tako da ne vem v čem je hec,
ni mi jasno zakaj se je skrivil, ker sem dokaj prijazen do bremz med vožnjo,
očitno so ebc diski in ploščice skret
ena zanimiva
lansko leto na racelandu je nehalo tresti....in sem bil že vesel, potem je pa na poti domov po 30 kilometrih spet začelo masirat roke
pa protiprašno gumico na zavornem batu je spet strgalo
zdržala je celih 6 let
to je tista reč levo zgoraj

ko sem takrat spraševal se je ni dobilo posebaj, komplet je pa malo drag za tisto kar je notri
olje za menjalnik sem pa našel na ebayu
po krompirju je ravno nekdo prodajal neko staro zalogo TRX-a 80w140, za ugoden denar, samo je potem ena bolana poštnina padla in je bila cena za 4.5l olja 48€
ampak glede na to da sploh ni pošiljal v SLO in da se je dal prepričati, pa da točno to rabim in da bi tudi na servisu za to plačal več....pa ga itak nimajo (še ko so ga imeli se ga je dalo naročiti samo v sodu)
....tako da sem z nakupom zadovoljen
moram slikati kantice ker so take fletkane

Spletna trgovina