Megane rs

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
error 90

Re: Megane rs

Odgovor Napisal/-a error 90 »

Verjetno mu je poteku ja. Cjoo da ti avto uničjo ej :/ Upam da dobro rešiš in dobiš čimmanj kazni
Uporabniški avatar
qtek9000

Odgovor Napisal/-a qtek9000 »

to se grem pozanimat jutr na roško...sam če bi jst to vedu se nebi vozu...nardu sm pa pred 18 ispit kukr so pa men povedal dons, bi mogu jst še par ur narest pa pol še enkrat gl. vožnjo
Uporabniški avatar
Seko

Odgovor Napisal/-a Seko »

Tukaj si si pa sam kriv... Šele ko si 18 star dobiš veljavni izpit s katerim se lahko sam voziš...
Uporabniški avatar
scmoky
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a scmoky »

U jeba, sam res to je čisto tvoja krivda :roll: ste eni lahkomisleni res. Me zanima kak boš rešo, škoda avta, pa ni tak da boš mogo še avto enkrat odkupit al kak :D
Uporabniški avatar
qtek9000

ja jst morm tole iz ispitom rešt čim prej predn grem sodniku....brtranc je pa kriminalist pa mi bo probu nekako pomaga tko da bomo vidl
Uporabniški avatar
furi

Odgovor Napisal/-a furi »

nočem ti solit pameti, ma glede na to d je tu tvoj prvi awto, pa si najbrž še zelo frišn za volanm, pa s takim awtm, ti malo previdnosti ne bi škodlo...upm da urediš use po najbulši poti...wsaka šula neki stane ne
Uporabniški avatar
jure
Kraj: koper

Odgovor Napisal/-a jure »

qtek9000 napisal/-a:to se grem pozanimat jutr na roško...sam če bi jst to vedu se nebi vozu...nardu sm pa pred 18 ispit kukr so pa men povedal dons, bi mogu jst še par ur narest pa pol še enkrat gl. vožnjo
pa kaj nisu vedu da ne smes vozit se :? bos na koncu mogel spet delat izpit po prepovedi voznje
Uporabniški avatar
Godward

Odgovor Napisal/-a Godward »

lol a kuj avto so ti bek vzeli
Slika
Uporabniški avatar
B|ind
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a B|ind »

Zmagovalec časa in prostora, svaka čast.
Naj te izuči pa upam da avto prodaš in si kupiš nekaj primernega 18letniku.
Uporabniški avatar
qtek9000

Blind 100% ga ne bom prodau...ker auto sm si želu in ga bom še naprej meu.

Jst delam 8-12 ur na dan + sam si plačujem šolo hodm u šolo pa tut kšno stvar pozabm noben ni popoun....tko da tole z ispitom sm rešu morm narest 10 ur + še enkrat glavo. Mi je ša žou za neumnost k sm jo naredu in jo tut prznam.

Tko k je furi reku usaka šola neki stane....in jst bom deleu na tem da mi auto ne uzamejo več.
Uporabniški avatar
HrCk
Kraj: Šentjernej

Odgovor Napisal/-a HrCk »

jst ti sicer privoscim RSa sam zdi se mi mal prevec mocn za prvi avto ampak uredu..Vem pa kako je ce mams zelje in garas po cele dneve da si jih izpounes tko da srecno !
Pr juznih sosedih bodo baje zakon sprejel da za mlade voznike do 21 leta, baje nebo dovoljene vec kot 100KM.
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

To so sosedje imeli 3 leta nazaj, edino če so vmes ukinili?
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
iceman89
Kraj: Žalec

Odgovor Napisal/-a iceman89 »

qtek9000 napisal/-a:Blind 100% ga ne bom prodau...ker auto sm si želu in ga bom še naprej meu.

Jst delam 8-12 ur na dan + sam si plačujem šolo hodm u šolo pa tut kšno stvar pozabm noben ni popoun....tko da tole z ispitom sm rešu morm narest 10 ur + še enkrat glavo. Mi je ša žou za neumnost k sm jo naredu in jo tut prznam.

Tko k je furi reku usaka šola neki stane....in jst bom deleu na tem da mi auto ne uzamejo več.
svaka čast...sam tole glede izpita pa res ne bi smel pozabit :roll:
al pa si vedu zaka se gre sam si upu da ti bo policaj(če bi te sploh ustavu) nasedu da nisi vedu da se ne smeš furat :)
Slika
Uporabniški avatar
qtek9000

Jst svojga megana čuvam ker sm si ga sam kupu, registreu, točo popravu in kupu gume....je pa res da sm meu ne veljavn ispit in to obžalujem in zato so mi ga uzel...

Nima veze kok ma prvi auto KMjou če si ga ti sam kupu pa ga sam tankaš čist drgač razmišlaš gdaj boš izkuristu KMje .

Enim pa mamice pa atiji dajo aute z 80KM poznam dost primerou k ga brez glavo tišijo in posledično rabijejo po enmu tednu.
Uporabniški avatar
iceman89
Kraj: Žalec

Odgovor Napisal/-a iceman89 »

qtek9000 napisal/-a:Jst svojga megana čuvam ker sm si ga sam kupu, registreu, točo popravu in kupu gume....je pa res da sm meu ne veljavn ispit in to obžalujem in zato so mi ga uzel...

Nima veze kok ma prvi auto KMjou če si ga ti sam kupu pa ga sam tankaš čist drgač razmišlaš gdaj boš izkuristu KMje .

Enim pa mamice pa atiji dajo aute z 80KM poznam dost primerou k ga brez glavo tišijo in posledično rabijejo po enmu tednu.
čuvi še izpit :wink:

to kar majo pa pr sosedih omejitev je pa čist prav...ne morš ti prešaltat iz avtošole kr na nek "dirkalnik"
Slika
Odgovori