Moj 1. auto želaj po meganu 225 je bla nepopisna od kar je ta auto prvič pršu u salone druzga auta nism hotu met....tako da sm od svojga 12 leta naprej šapral za megana rs...pri 15 sm med usakimi počitancami delal pri privatniku ki mi je dal lep denar tista dva mesca...u sredni šoli si nism kej dost prvoču... in evo mam svojga megana 225 ( fotr pa mt mi nista dala nč zrav k sta bla proti tok močnmu auto za začetk).
Auto je letnik 2005 ima 149000km je meu k sm ga kupu pred enim mescom zdej je že 152000 biu je od toče in še par detajulo je blo treba poštimat...auto je zdej v orginalnem stanju.
Čestitke, tale se je nedavno prodajal dosti ugodno in če je le šminka (od toče) je kar dober nakup. Srečno vožnjo ker, če sem prav razumel je tole prvi avto?
Symon: tko kot praviš toča je bla samo šminka ta problem sm že odpravu blo je še par stvri majhnih kot je kšna plastika in ja auto reiše nasmeške na obrazu. Dragač pa ja to je moj prvi auto.
Tomazy2: ne razmišlam o drugem automobilu ta sigurno ostane pr men...če bo bo dubu še kšno lepo družbo iz japonske (Nissan GT-R)
Kako pa to da nima xenona? Se mi zdi da so imeli vsi megani xenon. No evo dam ti predlog že takoj na začetku... kupi si xenon luči Iz kje pa si? Lepo da je še en megane 2 RS na forumu upam da boš prišel kdaj na kako srečanje. Čestitke za prvi avto in naj ti dobro služi
error90: auto je biu italjanski in tut k smo ga šli gldeat sm meu enga k renaulte šraufa da mi je preveril k ko je s kmji....drgač pa xenoke čim prej ja....sm pa iz kamnika pod krimom....na srečanja bom pršu če bo le čas....
tko k mi je dan začeu se dan zaklučuje zlo slabo...
Auto mi je biu oduzet zaradi ne vlejavnega ispita...pelu sm pa po autocesti 169kmh slabih 500m k sm prehitevu s tem da nism dau 3 krat žmiguca
Zakaj ispit ni veljavn se grem pa jutr pozanimat.Močno upam da mi auta ne bojo uničl oz.bomo vidl kaj bo kej sodnik povedu če ma gdo kšne izkušne s tem nej mi pove k ko to poteka...