Onovitveni set za kompresor klime Scenic II 1,9 dci 2004

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
BogyX

Onovitveni set za kompresor klime Scenic II 1,9 dci 2004

Odgovor Napisal/-a BogyX »

Pozdravljeni

Ker je ležaj klima kompresorja postal glasen bi rad pred poletjem naredil generalko - menjavo tesnil, semeringov in ležajev.
Je kdo že našel kak tak komplet - iščem po netu in ne najdem nič pametnega.

Hvala in lep pozdrav.

Bogdan
Uporabniški avatar
bostjan.ambrozic
Kraj: Gorenjska

Re: Onovitveni set za kompresor klime Scenic II 1,9 dci 2004

Odgovor Napisal/-a bostjan.ambrozic »

Kot prvo dvomim, da bi bil ležaj, prej sklopka, oziroma imaš poškodovano ohišje kompresorja(stolčeno), na delu kjer je nasajena gor sklopka, to najlažje preveriš tako, da prižgeš motor in vklopiš klimo, če utihne je sigurno to, vizuelno se pa vidi tako, da jermenica malo opleta, če je klima izklopljena, popraviti tega ne moreš, edina rešitev je zamenjava kompresorja, strošek cca. 470€(Anet), z malo znanja ga lahko zamenjaš sam in polnjenje klime cca. 40€.
Renault Laguna II, 1.6 16V, 109KM
Uporabniški avatar
janezsko
Kraj: celje

Odgovor Napisal/-a janezsko »

imam rabljen kompresor v dobrem stanju če vas zanima me lahko pokličete na 040 231 781 ali pa kontaktirate preko maila.v torek ali sredo grem proti lj in vam ga lahko dostavim če ste iz tistega konca.

lp janez
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

Kakor je meni znano, je mojster na Perucijevi ki obnavlja kompresorje za sprejemljivo ceno. Profesionalno pa ureja klimatske naprave.

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Odgovori