Montaža spojlerja
- speedfighter
- Kraj: Domžale
Montaža spojlerja
Pozdravljeni!
Doma imam original spojler za twinga II - zanima me, kam se lahko obrnem na ugodno in zanesljivo montažo, po možnosti kje v širši okolici LJ? Bi samo lepilo za spojlerje držalo, ali je potrebno vrtanje?
Hvala za pomoč!
lp, Boris
Doma imam original spojler za twinga II - zanima me, kam se lahko obrnem na ugodno in zanesljivo montažo, po možnosti kje v širši okolici LJ? Bi samo lepilo za spojlerje držalo, ali je potrebno vrtanje?
Hvala za pomoč!
lp, Boris
Re: Montaža spojlerja
Glede na to, da gre OEM robo vprašaj še na kakšnem renault servisu, če bi ti ga zmontirali. Ne vem kako je pri navadnem twingu, ampak pri RS-u od Jode je spojler privijačen.
HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道
Če kupiš spojler, dobiš zraven papirno šablonico in si tako označiš kam boš vrtal luknje.
Jaz sem jo na žalost vrgel stran, vprašaj Jodo, če jo še ima.
Je pa čisto enostavno - samo označišč luknje, zvrtaš in privijačiš spojler.
Jaz sem jo na žalost vrgel stran, vprašaj Jodo, če jo še ima.
Je pa čisto enostavno - samo označišč luknje, zvrtaš in privijačiš spojler.
Mislim da ima iz notranje strani celo utore kjer se privijači al ne? Moj megane vem da je mel.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
- speedfighter
Torej se samo lepljenje ne bi obneslo? Sam se pa ne bi spravil vrtat v avto - se kdo iz stroke javi, da priskoči na pomoč po ugodni ceni? 
Težko bi ga zalepil, ker se ne dotika cel havbe, ampak samo pri robu.
Utorov pa tudi na žalost še nima narejenih, tako da je treba narediti luknje s pomočjo šablonice.
Utorov pa tudi na žalost še nima narejenih, tako da je treba narediti luknje s pomočjo šablonice.
4 luknje zvrtat v pleh avta pa res ni težko, še posebej s pomočjo šablone. Vprašaj uporabnika Joda če ima šablono. Pa če jo dobiš ti jst zavrtam tiste luknje.
Štrom for wife, UPS for life.
- speedfighter
Očitno brez šablone res ne bo šlo (niti na pooblaščenem servisu...) - če jo kdo ima in jo je pripravljen posoditi, naj mi prosim javi - hvala!
- speedfighter