Cene goriva

Vse ostale teme
Odgovori
Uporabniški avatar
Symon

Re: Cene goriva

Odgovor Napisal/-a Symon »

dci napisal/-a:Kr mejte potratne avte:), sej boste spoznal pravo ceno te premičnine, pa mi ni treba lulat proti vetru :)
Kar obremenjuj se ti s tem kako potratne avte imamo. :lol: Dokler bo šlo bo šlo, ko bojo druge priorite v življenju bomo pa kupovali dci in se boš počutil kot prerok ker si imel prav.
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

zaenkrat kr gre :D ko bo pa zagustilo bom pa prodal RS-a, pa bom ZOE kupu 8) baje bodo tud subvencije za el. avte.... baje :roll:
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
MarcY
Kraj: Stranice

Odgovor Napisal/-a MarcY »

Men je čist vseen, vedno tankam 40e :lol: Mi je taka lepa cifra. Kilometrov ne delam velik, vozim se samo ob petkah/sobotah. Tako da če grem 50km prej na tankštelo, pa tud prav :D Tud se ne obremenjujem koliko mi pije avto.
Tako pač je. Verjetno ko se bom vsak dan vozil na šiht bom dobil kak siv las zaradi porabe in cene goriv.

Future: Itaq pa bo moral bit en šparovček za vsakdanje opravilo, sem se sprijaznil z tem. Pa ena bolj zverina za čez leto ob vikendih (registrirano samo 6 mesecev), vsak dan met avto ko porabi 10+l pa no go.
Razen če mi rata dobit plačo 3k+ potem pa se ne bom sekiral :lol:

Drugače pa 1.5e za 100-ko. Auč. Se bo treba v tretji vozit po Racelandu, ne več v drugi :lol:
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

MarcY napisal/-a: Drugače pa 1.5e za 100-ko. Auč. Se bo treba v tretji vozit po Racelandu, ne več v drugi :lol:
:a2_hysterical
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
dci

Odgovor Napisal/-a dci »

Symon :), ah, ni tko hudo, sam dobronamerno pišem, pa dražm Vas, in vem, da tebe ali Vas, ki imate potratne avte ni varjante, da Vas spreobrnem. Prerok pa ne moreš bit, če pišeš neki logičnega.

NOS; te bi rt vidu v električnem :), pa sprašujem se.., kaj vse bi ti v el.avtu zamenu/dodal/olepšal...boš počakal na rablene-cenejše?:) do takrat pa benz palu ane. Te podpiram. Rabš subvencijo? :), ker ne kadim niti ne pijem velik, pa k si kolega, se bi zate našlo najmanj5€/mesec, zdej si pa zračunej. V zameno pa kdaj pričakujem kakšen klic pa me powabš na piwo..
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Nos, rukneš avtoplin v RS-a pa se pelješ ceneje kot dci ;)
dci

Odgovor Napisal/-a dci »

Ja NOS go 4 it :), pol odpade min.5€/mesec :)
Uporabniški avatar
jurko
Kraj: Gorenja vas

Odgovor Napisal/-a jurko »

bo treba še v vladne audije pa bmwje granitne it zmetat, da nebojo samo lagune tepene :D čene druzga bojo saj zavarovalnice lepo živele :D
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

bolj kot zdajšnja vesela cena bencina, me navdušujejo ocene strokovnjakov, da bomo do konca leta prišli na 2 evra
juhu
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

Ja sej, ko je Jankovič hotel ddv dvignit za 1 odstotno točko, so vsi (med njimi tudi SDS in Virant) ostali v luft skočil, a taisti zdaj grozijo z višjim dvigom ddv-ja kot Jankovič?

Sicer pa mal dvomim, da bo bencin ob koncu leta že 2€....
Ni brzine brez turbine! :D

Slika
Uporabniški avatar
NOR'C

Odgovor Napisal/-a NOR'C »

aja cene bencina se višajo...men se je pa zdelu, da se mi tank povečuje :D
Uporabniški avatar
Cefizelj

Odgovor Napisal/-a Cefizelj »

NOR'C napisal/-a:aja cene bencina se višajo...men se je pa zdelu, da se mi tank povečuje :D
:lol: :eating:
Slika
Uporabniški avatar
UrosJ
Kraj: M. Sobota

Odgovor Napisal/-a UrosJ »

Evo dečki pa smo spet dočakali in tako bo verjetno tudi v prihodnje.

Tako neosvinčeni 95-oktanski bencin kot 100-oktanski bencin sta se podražila za 0,8 centa - prvi na 1,536 evra, drugi pa na 1,552 evra za liter, kar je največ doslej. Dizelsko gorivo se je medtem pocenilo za 1,4 centa na 1,344 evra.

To mi deli :D res gremo proti 2€ :)
Že zdaj me je strah iti polnega tankat kaj bo šele takrat.

banda ena.
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Prej greš tankat bolje bo, itak gre samo še gor...
Uporabniški avatar
GHost14

Odgovor Napisal/-a GHost14 »

Pol leta nazaj sem po 30 kilometrih rezerve stlaču notr 70€. Zdej ga pred lučko nalijem za 80€. Še mal pa bo 100 za 100... Ma kdo kakšno službo zame? Rad bi zaslužu tolk, da mi ne bo treba tretjino plače usak mesec sam u tank zmetat...
Renault Megane II 1.6 16v - nič več
Renault Megane grandtour III 1.5 dci GT line
Odgovori