scenic 1.5dci izgubi moč

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
san13

scenic 1.5dci izgubi moč

Odgovor Napisal/-a san13 »

avto mi med vožnjo izgubi moč za kakšno sekundo dve nato je spet vse normalno . danes zamenjal naftni filter je še vedno isto .a mi lahko prosim kdo pomaga z nasvetom kaj bi še lahko bilo narobe.
hvala!
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Re: scenic 1.5dci izgubi moč

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

Posveti kakšna opozorilna lučka, kaj pravi tester??

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
san13

zasvetla je enkrat servis lučka in da je nekaj z elektroniko je pisalo v francoščini. gorelo je moče 30 sekund nato se več ni prižgalo
tester ni pokazal nič
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

Ne vem, s kakšnim diagnostičnim orodjem ste pristopali do ECUja, vendar v koliko je posvetila opozorilna lučka...................je ECU shranil napako v obliki kode ( motorna elektronika ). In ja, v koliko je bil tester samo priklopljen na vozilo............verjamem, da ni nič pokazal. Potrebno je odpreti servisni del ECUja in preveriti kaj ima v spominu motorna elektronika.

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
san13

grem v ponedeljek še enkrat na tester
hvala na odgovorih in pomoči
san13

bil danes na testerju nekja je narobe z tlakom.
mehanik tam pravi da so verjetno inektorji
Uporabniški avatar
ridder

Odgovor Napisal/-a ridder »

a tudi slabo vžiga?

ker če je problem s tlakom so lahko ali šobe ali črpalka, bo pa sigurno nekaj na sistemu dovoda nafte do motorja.

priporočam ti, da pregledaš če imaš v nafti kaj opilkov-vsebino iz filtra zli v eno steklenico in probaj z magnetom-če bojo opilki je lahko črpalka.

l.p.
Polnjenje klime že od 30€!!!!!!!!!
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052
Odgovori