Mi lahko mal pomagate kako je s poliranjem platišč..
In sicer imam tele: http://www.zaverski.com/gfx/platisca/TN ... LISHED.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Avto spoliram usak let felg še pa nism nikoli ker ni blo potrebe, zdj pa jih imam
že tretje leto in so izgubile lesk so bolj na MAT potegnale=)..Zanima me katero
polirno pasto naj kupim, predvsem to ne mislim it v neke detajle da bi brusil dol
barvo pa na novo dal špricnat barvo samo, sam spolirat ročno da dobijo nazaj sijaj.
poliranje platišč
Re: poliranje platišč
potrebuješ prvo kot prvo mašino (priporočam rotacijsko), ter kakšno dobro polirno pasto (ne takšno iz omv-ja!) naprimer menzerna, chemical guys, 3m...zero22 napisal/-a:Mi lahko mal pomagate kako je s poliranjem platišč..
In sicer imam tele: http://www.zaverski.com/gfx/platisca/TN ... LISHED.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Avto spoliram usak let felg še pa nism nikoli ker ni blo potrebe, zdj pa jih imam
že tretje leto in so izgubile lesk so bolj na MAT potegnale=)..Zanima me katero
polirno pasto naj kupim, predvsem to ne mislim it v neke detajle da bi brusil dol
barvo pa na novo dal špricnat barvo samo, sam spolirat ročno da dobijo nazaj sijaj.
Poglej mojo temo, sem tam že večkrat opisal zadevo poliranja.
l.p.
Polnjenje klime že od 30€!!!!!!!!!
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
To lahko narediš kar z običajno polirno pasto in krpico, pazi le da platišča pred tem zelo dobro opereš, lahko tudi z Arfom.
oljarsi napisal/-a:To lahko narediš kar z običajno polirno pasto in krpico, pazi le da platišča pred tem zelo dobro opereš, lahko tudi z Arfom.
če je barva zbledela, ne boš brez vsaj dobre paste (pustmo mašino) naredil nič.
Polnjenje klime že od 30€!!!!!!!!!