barvanje letvic in kluk pri cliotu B2
barvanje letvic in kluk pri cliotu B2
zanima me kako se dobi letvice pri cliotu model B2 oz letnik 2004 dol? Mislim stranske letvice gre pa za 3 vratnega cliaca. Zanima pa me tut kako dobit dol kluke za odpiranje vrat da dam tut to barvat v barvo avta? Pa prosim res za konkreten odgovor ker ne bi rad kej polomil.
letvice:
ko odpres vrata imas pri koncu (pod zunanjo kljuko) na notranji strani vrat majhno luknjico. Noter vtaknes izvijac in obrnes, da se letvica na zunanji strani premakne (proti zadku avta) in nato jo snames. Zadnjo letvico pomaknes proti prednejmu delu avta.
Oznaka motorja na prednji letvici se da nato snet iz letvice
ko odpres vrata imas pri koncu (pod zunanjo kljuko) na notranji strani vrat majhno luknjico. Noter vtaknes izvijac in obrnes, da se letvica na zunanji strani premakne (proti zadku avta) in nato jo snames. Zadnjo letvico pomaknes proti prednejmu delu avta.
Oznaka motorja na prednji letvici se da nato snet iz letvice
Pa samo stranske letve bos barval? Kaj pa spredi in zadi oni crni del v odbijacih?
Jaz sem dal vse barvat, komplet z spegli in adapterji speglov, stranske letve in sprednji del, ter zadnji del branika, tako da je zdaj lepo cel avto v eni barv. Pa se notranjost sem pobarval
Pri barvanju je pa tako, ce hoces met res kvalitetno narejeno, daj najprej sprickit gor, lepo pobrusi, nanesi ga mogoce dvakrat, da bo stvar res lepo gladka (ker drugac je to bolj taka hrapava plastika), ko jo pobrusis. Pa sele pol poj barvat zadevo, pa se ne bo luscila ali pokala.
Ce bos pa sou sam z plastik primerjem cez, pa nato z barvanjem gor, mas moznosti da bo cez cas zacelo pokat, ali pa se luscit.
ce bi rad videl kak zgleda na mojem avtu, reci pa ti posljem slikce
Jaz sem dal vse barvat, komplet z spegli in adapterji speglov, stranske letve in sprednji del, ter zadnji del branika, tako da je zdaj lepo cel avto v eni barv. Pa se notranjost sem pobarval
Pri barvanju je pa tako, ce hoces met res kvalitetno narejeno, daj najprej sprickit gor, lepo pobrusi, nanesi ga mogoce dvakrat, da bo stvar res lepo gladka (ker drugac je to bolj taka hrapava plastika), ko jo pobrusis. Pa sele pol poj barvat zadevo, pa se ne bo luscila ali pokala.
Ce bos pa sou sam z plastik primerjem cez, pa nato z barvanjem gor, mas moznosti da bo cez cas zacelo pokat, ali pa se luscit.
RENAULT CLIO
KOK TE JE VSE SKUPI STALO???Z BARVO VRED???MAS METAL BOJU ALI STOCK???legionar napisal/-a:Pa samo stranske letve bos barval? Kaj pa spredi in zadi oni crni del v odbijacih?
Jaz sem dal vse barvat, komplet z spegli in adapterji speglov, stranske letve in sprednji del, ter zadnji del branika, tako da je zdaj lepo cel avto v eni barv. Pa se notranjost sem pobarval![]()
![]()
Če nimam prav naj me nekdo popravi ali izbri?°e moj post!!!
mam metal barvo, pa me je stalo 35000 sit z barvanjem vred. zsam meni je barval stranske letve in sprednji ter zadnji crni del, vzvratna ogledala z tistimi nastavki za ogledala (celotno ogledalo je zdaj v barvi avta), ki so obicajno tudi crni in se tisti stresni spojler ki je tovarnisko ze crn + sem si dal se en vecji stresni spojler gor in je tist tud pobarvan. Pa vse je najprej v spric kit dal, nekatere stvari 2x, pa potem barvat.
RENAULT CLIO
UGODNO, GLEDE NA TO KAJ TI JE VSE DELAL!!legionar napisal/-a:mam metal barvo, pa me je stalo 35000 sit z barvanjem vred. zsam meni je barval stranske letve in sprednji ter zadnji crni del, vzvratna ogledala z tistimi nastavki za ogledala (celotno ogledalo je zdaj v barvi avta), ki so obicajno tudi crni in se tisti stresni spojler ki je tovarnisko ze crn + sem si dal se en vecji stresni spojler gor in je tist tud pobarvan. Pa vse je najprej v spric kit dal, nekatere stvari 2x, pa potem barvat.
Če nimam prav naj me nekdo popravi ali izbri?°e moj post!!!
legionar, kam si dal to delat za 35 jurjev - je to posebna cena ali bi naredil se komu drugemu enako stvar na cliotu?
pa se nekaj - opisal si postopek barvanja s predhodnim nanosom kita - koliko casa imas ze to pobarvano in ali so se pokazale kakrsnekoli slabe lastnosti takega nacina barvanja - recimo luscenje, razlika v odtenku barve, hrapava barva, izredna obcutljivost na udarce/praske... itd
hvala
pa se nekaj - opisal si postopek barvanja s predhodnim nanosom kita - koliko casa imas ze to pobarvano in ali so se pokazale kakrsnekoli slabe lastnosti takega nacina barvanja - recimo luscenje, razlika v odtenku barve, hrapava barva, izredna obcutljivost na udarce/praske... itd
hvala
RAPID - Unleash the RAW power of your Diesel !
Re: barvanje letvic in kluk pri cliotu B2
Kar se tice "dol jemanja" kljuk je zadeva zelo enostavna. Tut sam sem jih ze jemal dol, in moram rect da je zelo enostavno (je blo tut zame 1.), u glavnem iz notranje strani moras dal dol tapeto (odsravfas kljuko iz notranje strani, pa vse sravfke ki drzijo gor tapeto, pa tam ko mas za pomik stekel pa to, das tut dol, pa zvocnike tut odvij). Kljuka je potem pritrjena z dvema vijakoma, to odvij pa se nataknjena je na "ne vem kako se recethesharky napisal/-a:Zanima pa me tut kako dobit dol kluke za odpiranje vrat da dam tut to barvat v barvo avta? Pa prosim res za konkreten odgovor ker ne bi rad kej polomil.