twingo ne vžge
twingo ne vžge
Pozdravljeni, mene zanima če mi zna kdo pomagat, stvar pa je sledeča...
Imam twingo 1.2, 43kw, letnik 05, in zgodilo se je da po odklopu akumulatorja in priklopu nazaj avto ne vžge, oba displaja sta mrtva edino lučka za kodo utripa normalno, tudi ko dam kontakt. Bencinska črpalka se sliši, avto vergla, užge pa ne. Daljinskega zaklepanja nima. Za vsako informacijo sem hvaležen že vnaprej.
Lp
Imam twingo 1.2, 43kw, letnik 05, in zgodilo se je da po odklopu akumulatorja in priklopu nazaj avto ne vžge, oba displaja sta mrtva edino lučka za kodo utripa normalno, tudi ko dam kontakt. Bencinska črpalka se sliši, avto vergla, užge pa ne. Daljinskega zaklepanja nima. Za vsako informacijo sem hvaležen že vnaprej.
Lp
Re: twingo ne vžge
Preveri,če si dobro pritrdil kleme.Men se je nardilo podobno.
Lučka utripala,motor vrtel vžgal pa ne.Ko sem kleme spucal in dobr pritrdu mi je vžgal takoj.
LP
Lučka utripala,motor vrtel vžgal pa ne.Ko sem kleme spucal in dobr pritrdu mi je vžgal takoj.
LP
Preglej varovalke.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Akumulator in kleme sem takoj probal, varovalke pregledal 3x, releje zamenjal, pa nič, potem zamenjal računalnik, uch in ključ, tudi nič. Bo treba zmert kej zmanka toka.
- R19-racing
- Kraj: koper
kaj pa ce stisnes un gumb u primeru nesrece?tisti rdec pri motorju da prekinitev dovoda bencina?
X2R19-racing napisal/-a:kaj pa ce stisnes un gumb u primeru nesrece?tisti rdec pri motorju da prekinitev dovoda bencina?
Si sliši zvok bencinske pumpe pri kontaktu?
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Bencinska pumpa se je slišala, sem že uredil, laufa ko šus 
- R19-racing
- Kraj: koper
napaka pa bila??