Pozdravljeni,
katere prtljažnike, ki lahko peljejo pozimi smuči in poleti kolesa, priporočate? Zanima me tudi mnenja in izkušnje o uporabnosti prtljažnika za kolo na prtljažnih vratih. Opremo želim namestiti na laguno II grandtour.
lp
Prtljažnik za kolo in smuči
Re: Prtljažnik za kolo in smuči
Živjo!
Sam uporabljam že 8-9 let prtljažnik, nosilce za smuči, nosilce za kolesa in kovček, vse od Thule in sem zelo zadovoljen. Pri 130 nobenih problemov z nobenim od naštetega. Imel zmontirano tudi dve kolesi in kovček obenem na meganu 2 phase II grandtour 1.9 dci, pa 130 brez kakršnihkoli težav. Edino piš vetra je bil malo bolj slišen, pa pri porabi se je poznalo kak liter.
Lep pozdrav,
Simpa
Sam uporabljam že 8-9 let prtljažnik, nosilce za smuči, nosilce za kolesa in kovček, vse od Thule in sem zelo zadovoljen. Pri 130 nobenih problemov z nobenim od naštetega. Imel zmontirano tudi dve kolesi in kovček obenem na meganu 2 phase II grandtour 1.9 dci, pa 130 brez kakršnihkoli težav. Edino piš vetra je bil malo bolj slišen, pa pri porabi se je poznalo kak liter.
Lep pozdrav,
Simpa
Povprašaj tukaj -> http://www.kogovsek.si/sl/68/nosilci-za-kolesa" onclick="window.open(this.href);return false;
Sicer na povezavi so nosilci za kolesa na prtlažniku, vendar čist možno, da imajo tudi kaj drugega...
Sicer na povezavi so nosilci za kolesa na prtlažniku, vendar čist možno, da imajo tudi kaj drugega...
Hvala obema za info. Zdej bojo hmal dopusti in bo treba kolo dat na avto 
lp
lp
Uporabljam original Renault prečne nosilce, kupljeni na avto.net rabljeni (cena je bila mislim da 40EUR ohranjenost več kot odlična). Običajno vozim dve kolesi in tudi 130km/h. Vse BP!
lp
lp
Renault Laguna II Initiale Paris 2.0dci 127kW l.2007