okrog 1.5€ za koserror 90 napisal/-a:Koliko pa stanejo tisti čepki?
Megane RS 225 by: error 90
Re: Megane RS 225 by: error 90
Danes se je naredil servis. Olje, filter olja, malo hladilne tekočine, panelni filter je še v odličnem stanju tako da ga je samo spihal. Ploščice so še ok.

En dan pred tem sem bil še v tpv-ju ker so mi nehale delat une tipke, ki so na kljukah da pritisneš in se avto zaklene (keyless go) in pri sovoznikovem stikalu za odpiraš šipe je nehala delat lučka. Lučka se žal ne da zamenat tako da so moral zamenat komplet stikalo. Avto je še v garanciji tako da sem prišparal 217€ (samo dve tipki in stikalo..brez dela)
. Servis pri Timiju je bil pa 125€. Olje je elf evolution sxr 5w40.

En dan pred tem sem bil še v tpv-ju ker so mi nehale delat une tipke, ki so na kljukah da pritisneš in se avto zaklene (keyless go) in pri sovoznikovem stikalu za odpiraš šipe je nehala delat lučka. Lučka se žal ne da zamenat tako da so moral zamenat komplet stikalo. Avto je še v garanciji tako da sem prišparal 217€ (samo dve tipki in stikalo..brez dela)
Re: Megane RS 225 by: error 90---> Dyno run
Danes smo šli preverit stanje konjenice in rezultati so lepi

Max NM: 326.6
Max KM: 242.0
Vesel ko radijo. Zdaj pa čakanje na druge stvari

Max NM: 326.6
Max KM: 242.0
Vesel ko radijo. Zdaj pa čakanje na druge stvari
hudičevo zdrava motorka
Nice.
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
pr ercu so use preveč zdrave se mi zdi.
dvomim da bi 225konjski motor imel kar 242 konjev.
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Razlog je bila nizka temperatura. V delavnici je bilo samo 7 stopinj. Če bi delal poleti ko bi bilo 25 stopinj bi pokazalo verjetno realno moč oz 10-15 KM manj. Avti na turbo so pač polj občutljivi na temperaturo in hladnej je bol greDuli napisal/-a:pr ercu so use preveč zdrave se mi zdi.dvomim da bi 225konjski motor imel kar 242 konjev.
En kratek filmček pri ercu
http://www.youtube.com/watch?v=ni4ESyQi ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Jaz sem že takrat ko smo mi merili pri ercu trdil da valji kažejo preveč. Na uč vsaj 10hp.Je pa res, da maš zaj vsaj eno izhodiščno točko in lahko po predelavaš spremljaš samo prirastek. Ampak kljub temu zgleda res zelo zdrav motor.
izpis iz wikipedije:
In a 2004 road test by Mexican car magazine Automóvil Panamericano, the car was proven to reach 247 bhp (184 kW; 250 PS) from its powerplant.
dobri rezultati
In a 2004 road test by Mexican car magazine Automóvil Panamericano, the car was proven to reach 247 bhp (184 kW; 250 PS) from its powerplant.
dobri rezultati
ne hiti počasi....
manjka vsaj 45 konjev in vsaj 100Nm navora 
VW Passat 2.0 TDI DSG R-line 2017
Clio IV RS EDC 2015
VW Passat 2.0 TDI 2013 - prodan
Megane Coupe 3 RS CUP 2010 - prodan v dobre roke
Clio IV RS EDC 2015
VW Passat 2.0 TDI 2013 - prodan
Megane Coupe 3 RS CUP 2010 - prodan v dobre roke
Fora merjenja konjev na valjih je itak samo v tem, da vidš kaj si naredu ko delaš elektronko oz. predelave; torej primerjava prej / pol.
Lepo izhodišče maš za predelave
Lepo izhodišče maš za predelave
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Tako je. In ravno zaradi tega sem šel na valje da se ve približno koliko se bo pridobilo. V ponedeljek sledijo novi "bombončki" 

eno vprašanje...
to imaš serijske luči ne? ker so mal drugačne ko na navadnih meganih..
notri je plastika črna ne?

@iceman89
Da to so original luči za xenon notri je crom in črna plastika.
Evo malo novosti. Eni že vejo eni boste pa zdajle zvedl. Avto je dobil prvi bonbonček
. In sicer komplet nov izpuh z 3" cevmi, downpipom, katalizatorjem (200 celičnem) srednjim in zadnjim loncem od italjanskega podjetja Ragazzon. Avto je pol tam od ponedeljka do petka. Delo, montaža, materjal, vari in odnos do strank je top. Res so uštimal v piko
. Ena velika zahvala pa gre Rajmondu (iz grobnika) ker če ne bi blo njega bi se bolj težko kaj po italjansko zmenu

Evo nakaj slik.
Še original izpušni sistem in nastavki

In pa novi izpušni sistem

Naredili so mi še dodaten nosilec

Natavki so malo večji

Stari izpuh sem očistil

To je to
Zvok je brutaln nad 3500 obratov. Na ac nič ne doni. Če spusiš gas pa malo poka
Uglavnem tako kot sem hotel. Odznotraj se ne lsiši nič oz skoraj ko original potem pa ko pohodiš pa samo srka wooooh wooooh in turbine se bolj sliši. Zdaj pa čakat na naslednji bonbon 
Da to so original luči za xenon notri je crom in črna plastika.
Evo malo novosti. Eni že vejo eni boste pa zdajle zvedl. Avto je dobil prvi bonbonček
Evo nakaj slik.
Še original izpušni sistem in nastavki

In pa novi izpušni sistem

Naredili so mi še dodaten nosilec

Natavki so malo večji

Stari izpuh sem očistil

To je to
Zdej pa še enkrat na valje, da vidiš kolk konjičev je šlo gor. Je bil drag izpuh in kje si ga kupil?
Aja... pa še kak filmčk od zvoka dej gor
Aja... pa še kak filmčk od zvoka dej gor
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.