kwa čakašlagunaman napisal/-a:to je to, kar ji je še manjalFajna zgleda, res sedejo te feltne gor, take sm tud jst mislu, sam pol se za druge odloču, jih bom mogu jst tud počas gor dt. No poroči kako si s homologacijo zrihtov
lp
kwa čakašlagunaman napisal/-a:to je to, kar ji je še manjalFajna zgleda, res sedejo te feltne gor, take sm tud jst mislu, sam pol se za druge odloču, jih bom mogu jst tud počas gor dt. No poroči kako si s homologacijo zrihtov
Ja na laborah ja in je reku da glih za glih nč ni kompliciru. Kartonček naj bi pa jutr dobil, če nau meu preveč dela.Cefizelj napisal/-a:A to si bil na Remontu na Laborah?Men tam niso hotl homologirat ker kao preveč ven gledajo (navkljub TUVu za moj avto). Pol sem šel pa u kranj na AMZS pa so use zrihtal.
Tok hitr boš dobu kartonček?
sm ga vprašou in je reku da profil gume ne sme gledat vn. pri men zgledajo gume /||\ , in mi je rekel glih za glih profil notr skrit. Vpršanje kaj bi pa blo če bi imel 235 ker bi gume zgledale |||| (upam da je razumljivo napisandrhouse napisal/-a:Se pravi, da ne smem dat 235 gor![]()
![]()
Hvala ti za info in čestitam za kartonček!
nekej se menmo za obisk portoroža, če pa ne bo nič s tega pa mogoče resdrhouse napisal/-a:Cool! Sam, da je šlo
Pridi na meet v CE v nedeljo
gume so BFGoodrich g Force Profiler.lagunaman napisal/-a:Aha, se prav morm na Labore it homologacijo delat, kere gume si pol vzel??
krom pa men kr ql, ker so kluke pa sanke podobne barve pa spredej v maski pa zadej na prtlažnih na vratih je tut krom ......ne vem če bi že barvov feltne bi jo v kakšno temno rdečo al pa kšno zeleno oranžno da bi res sekala barva v očiBlaž napisal/-a:Glihkar sem jo vidu pred FOV-om pa zgleda kar strupeno.Lepo je nizka pa tud ET maš v nulo zadet, če si glih da si naredu homologacijo pol boljše ne bi moglo bit. Edino krom feltne mi pa ne grejo. Jaz bi jih dal v črno, black-on-black.
Drugače pa kar tako naprej.
evo slikedrhouse napisal/-a:Ja, ja itak, da je razumljivoRes, prosim, stisni kako slikco, da vidim kako ti zgleda.. Kje je zdej ta grozen problem. Kaj pa glede tvojega strašnega TUV dokumenta? Vse ok?