Ej, zakaj se je pa TSI poslovil ? k to je pa čudno..Pa usi hvaljo golfe pa TSI
Clio RS 172 Monaco Blue on pro-kit
Re: Clio RS 172 Monaco Blue- F1 pokrovčki :D
A ti je dala dohtarca extendet verzijo? To ej zato k-s-mu ptičjo gripo, pa kure ponavat zoblejo na tak način. Vsako zrno koruze kot ena tabletka pr tebi..bogi. Sej bo....
...ane?
Soseda je mogla že turbino menjat enkrat na 1.2 tsi. Zakaj nisem spraševal. Naši so se pa ustrašli
Pa še jst sem mal podkuril zraven
Sej če bo zdej lepo vreme bo hondica prav pršla za šminkirat 
Pa še jst sem mal podkuril zraven
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Eh..to ste vi "mafija šenternejska..", ko pridete do dnarja po košnji visoke otave, sm še honde pa VTEC itd na gotovino
, reno odpade tko k knof od gat...c c...razočaranje...
kr siplej se s pepelom "sm jim mal podkuru.." ja rajt...to ste mi VI odvisniki od menjave avtomobilov

kr siplej se s pepelom "sm jim mal podkuru.." ja rajt...to ste mi VI odvisniki od menjave avtomobilov
ah to pa že ne
dons sem še F1 pokrovčke prodal. sem dobu ponudbo, ki jo nisem mogel zavrnt. tko, da sm si lahko potem kr nove naročil
dons sem še F1 pokrovčke prodal. sem dobu ponudbo, ki jo nisem mogel zavrnt. tko, da sm si lahko potem kr nove naročil
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
ostal sem brez besed - lovim zrak "teško diham", ko to berem......kako si govoru, da te pokrovčke ne odtujiš za nikakršn dnar...si k prostitka, ni vžan kdo, sm da se z dnarjem pomaha, ma že vse svojo ceno
, ampak, ok, če si pa enake "nove" naroču, smatram, da so ti še vseen ušeč, sam priložnost si imel, do dnarja pridet..
dej drugič več komadov naroč, k je cenje, zart poštnine 
če pride taprav kupec z pravo vsoto € je vse naprodaj 
Dobu nove F1 pokrovčke po smešni ceni
so jih prpelal z tavelkm kamionom

Se je splačalo une prodat
Pa še RS-a sem pelau dons prat in naredu tri spomladanske fotke. Flower power

Tkole... jutr pa še superleggeras gor našraufam zadi, spredi pa kovinske 15", jih mal ulaufam in sm prpravlen za time attack.
Zbogom

Se je splačalo une prodat
Pa še RS-a sem pelau dons prat in naredu tri spomladanske fotke. Flower power

Tkole... jutr pa še superleggeras gor našraufam zadi, spredi pa kovinske 15", jih mal ulaufam in sm prpravlen za time attack.
Zbogom
Teb se skos neki dogaja? Sm u Šet-jern skoču danes, pa edini semafor še skos dela. waaaaaaa
Ej, sm k sm mislu, da je tvoj avto parkeran pred Totalko..mel je take pokrovčke..sploh nism pomislu-tkoj sm se nate spomnu, pol k sm pa bližje pršu pa na vratih vidm DCI..tebe pa že klicu ka delaš tle...pol sm pa prekinu-ka čm druzga, k se nis oglasu. Zato si mel neodgovorjen klic.
Dizlašem dilaš take pokrovčke? -> po kolk pa maš €/komad
Ej, sm k sm mislu, da je tvoj avto parkeran pred Totalko..mel je take pokrovčke..sploh nism pomislu-tkoj sm se nate spomnu, pol k sm pa bližje pršu pa na vratih vidm DCI..tebe pa že klicu ka delaš tle...pol sm pa prekinu-ka čm druzga, k se nis oglasu. Zato si mel neodgovorjen klic.
Dizlašem dilaš take pokrovčke? -> po kolk pa maš €/komad
Če je mel grafitne F1 oz-jke pol so moji
drugač sm pa bil glih na avtocest in spoštujem zakone, k nimam parrota v avtu
v totalki pa itak nism velik 
khm...zakoni#%...a u Št-jernu sploh mate zakone? 
Tako felgo je meu k maš ti na tej slik..ma jzt sm to na hitr pogledu, bol sm nate mislu, kako te čm okurcat
..ka sploh delaš tle, no pol si biu pa kot se je izkazalo čist nekje drgje. Sam teleli pokrovčki so kr fajn.
Tako felgo je meu k maš ti na tej slik..ma jzt sm to na hitr pogledu, bol sm nate mislu, kako te čm okurcat
Ja lej, take malenkosti naredijo avto
sm glih zdej razmišlau, če bodo policaji kej pozorni nato, da so spredi eno colo manjše gume na avtu? pa še črne felge so. v oči bo lepo bodlo... razen če dam pokrove gor 
Končno letni setup na avtu. Zdej se spet lahko normalno vozim, kot se za tak avto spodobi
Paradke bom kr na Racelandu gor dajal. Ne da se mi še en teden prej črnih feltn zjat na avtu
Mal sem bremze pogledu in za letos bodo še zdržale. Razen, če jih nebo Raceland vzel.
Prvi diski so brez robov. Zadnji se itak ne rabijo tulk. Če bo po potreba jih bom pač zamenjal. Na ploščicah je tud še neki mesa gor...

Pacient brez nog

Feltne sem prej opral z nekim random čistilom. Mal so lepše

drk drk
RS spet zgleda "normalno". Zavesce so odslužile svoje za eno sezono. good job
za drug let pa še za zadi nabavit.

scenic se je zaljubil v RS-a
Lp
edit: dve enaki fotki
Paradke bom kr na Racelandu gor dajal. Ne da se mi še en teden prej črnih feltn zjat na avtu
Mal sem bremze pogledu in za letos bodo še zdržale. Razen, če jih nebo Raceland vzel.
Prvi diski so brez robov. Zadnji se itak ne rabijo tulk. Če bo po potreba jih bom pač zamenjal. Na ploščicah je tud še neki mesa gor...

Pacient brez nog

Feltne sem prej opral z nekim random čistilom. Mal so lepše

drk drk
RS spet zgleda "normalno". Zavesce so odslužile svoje za eno sezono. good job

scenic se je zaljubil v RS-a
Lp
edit: dve enaki fotki
Zadnjič spremenil Nos, dne 15 Mar 2012, 17:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Re: Clio RS 172 Monaco Blue- Letni setup ;)
Lep 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Re: Clio RS 172 Monaco Blue- Letni setup ;)
Ja kakr okice je pa Scenic dubu - ziher zarad pokroučkov 
Drgač je pa lep - všeč so mi feltne, lepo pašejo na avtek.
Drgač je pa lep - všeč so mi feltne, lepo pašejo na avtek.
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)