Teden odprtih vrat Renault

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
Anakonda

Re: Teden odprtih vrat Renault

Odgovor Napisal/-a Anakonda »

Symon napisal/-a:No vidiš Anakonda, da ljudje ne znajo prebrati drobnega tiska. :lol:
:lol: :lol:
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

ah te vizualni pregledi....skoda casa za moje pojme.
Mi pa se vedno pise na reklami, ki sem jo dobil da imam clio storia, ne vem kje so to najdl :lol: st. sasije je tako verjetno od prejsnega avta..kje sploh dobijo podatke?
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

jurre napisal/-a:ah te vizualni pregledi....skoda casa za moje pojme.
Mi pa se vedno pise na reklami, ki sem jo dobil da imam clio storia, ne vem kje so to najdl :lol: st. sasije je tako verjetno od prejsnega avta..kje sploh dobijo podatke?
Aha potem je to normalno? Moj je tudi Clio Storia. :a2_mongo4yj
TuningBoy

Odgovor Napisal/-a TuningBoy »

Symon napisal/-a:No vidiš Anakonda, da ljudje ne znajo prebrati drobnega tiska. :lol:
prosim če mi v spodnjem linku pokažeš kje piše 31.5.2012? hvala

http://www2.renault.si/download/SL/akci ... 20boni.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

namreč bolj se pa nisem poglabljal kot to, da sem samo tale pdf pogledal. Naprej nisem šel raziskovat

lp
Renault Laguna 2 Grandtour (2007) ph2 2.0DCI 127kw - sold
Renault Clio II (2001) 1.4 16V Grand Confort - sold
Renault Megane 3 RS (2010) - sold
Renault Clio II (2002) 1.4 16V Privilege -Sold
Renault Megane IV Grandtour (2017) 1.5 DCI Bose - Daily
Uporabniški avatar
Anakonda

TuningBoy napisal/-a:

http://www2.renault.si/download/SL/akci ... 20boni.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

namreč bolj se pa nisem poglabljal kot to, da sem samo tale pdf pogledal. Naprej nisem šel raziskovat

lp
tile boni so pa malce drugačni kot tile tiskani. Na tiskanem piše, da do 31.5. moraš opraviti pregled da se lahko koristi bon za Renault pomoč.
Sicer pa sem preverila in se bon lahko izkoristi do datuma, ki ga določi posamezni servis

N
TuningBoy

Odgovor Napisal/-a TuningBoy »

Anakonda napisal/-a:
TuningBoy napisal/-a:

lp
tile boni so pa malce drugačni kot tile tiskani. Na tiskanem piše, da do 31.5. moraš opraviti pregled da se lahko koristi bon za Renault pomoč.
Sicer pa sem preverila in se bon lahko izkoristi do datuma, ki ga določi posamezni servis
N
Ok, Hvala
Renault Laguna 2 Grandtour (2007) ph2 2.0DCI 127kw - sold
Renault Clio II (2001) 1.4 16V Grand Confort - sold
Renault Megane 3 RS (2010) - sold
Renault Clio II (2002) 1.4 16V Privilege -Sold
Renault Megane IV Grandtour (2017) 1.5 DCI Bose - Daily
Uporabniški avatar
Nejko

Odgovor Napisal/-a Nejko »

Danes sem opravil pregled. Načeloma nič posebnega pregledajo stvari, dolijejo tekočine... meni je manjkalo malo hladilne in so brezplačno dolili. Me pa zanima, ali je kupune za popust obvezno vnovčiti v servisu, kjer se je delal pregled, ali lahko kjerkoli?
BMW 323i (1983)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
Uporabniški avatar
iRenault
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a iRenault »

Nejko napisal/-a:Danes sem opravil pregled. Načeloma nič posebnega pregledajo stvari, dolijejo tekočine... meni je manjkalo malo hladilne in so brezplačno dolili. Me pa zanima, ali je kupune za popust obvezno vnovčiti v servisu, kjer se je delal pregled, ali lahko kjerkoli?
Copy/pasted iz "Splošni pogoji":

"Lastnik vozila lahko uveljavlja bone ugodnosti zgolj pri tistem pooblaščenem serviserju Renault, pri katerem
je opravil kontrolni pregled."

Lp
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
Uporabniški avatar
Anakonda

Nejko napisal/-a:Danes sem opravil pregled. Načeloma nič posebnega pregledajo stvari, dolijejo tekočine... meni je manjkalo malo hladilne in so brezplačno dolili. Me pa zanima, ali je kupune za popust obvezno vnovčiti v servisu, kjer se je delal pregled, ali lahko kjerkoli?
DA!
MammaMia

Odgovor Napisal/-a MammaMia »

Nevem če je bil že kdo, ampak taka je moja izkušnja od danes v Postojni. Najprej sem šel na servis, kjer so bili včasih pooblaščeni za Renault in prašal za servis. Ko mi je povedal, da niso več sem mu rekel da se zanimam za ta pregled. Nato pa - en se je ravno odpeljal od tam, ker je bil prej na uradnem servisu na tem pregledu. Strica so tako prestrašili, da se ni več upal voziti z avtom (da nima olja, da so manšete slabe...). Tukaj so mu še enkrat pregledali avto in niso našli napak. Dolili olje, ki ga ni manjkalo niti 0.5l (avto pa ima od zadnje menjave kar nekaj tisoč kilometrov)... Tako da se je stric olajšan odpeljal domov. In pa da to ni bil prvi primer odkar je akcija, da so h njim prišli zaskrbljeni iz pregleda. Zdaj, mogoče so samo pri nas taki, ali pa hočejo povsod mastno zaslužiti. Tako da se za pregled nisem odločil ;)

LP
Odgovori