Imam megane II kovinsko srednje zelene barve. Sedaj pa imam dilemo v katero barvo bi pobarval čeljusti. Na prejšnem sivem avtu sem imel pobarvano na rdeče. Na sedanjem pa ne vem kako, bi izšlo to.
Prosim za kakšna mnenja. Bi pobarval na rdečo? ali v katero drugo?
Jst mam črnega Megana 2, in bom čeljusti barval na zeleno.
Rdeče se mi zdijo vse preveč pogoste da bi bilo barvanje sploh vredno - zelenih pa nisem velik vidu in se mi zdi da bodo lepo poživile avto.
Jst bi na tvojem mestu le obnovil trenutno alu barvo (sej je srebrna, dobro vidim?).
Sem tudi razmišljal, da bi samo pobrusil, pa pobarval nazaj na srebrno. Vendar povsod ko sem malo gledal majo rdečo,rumeno,modro barvo za čeljusti.. In pa ni tako opazna barva
Na zeleno, da bo zgledalo lepo, nimaš kej dost kombinirat. Grafitna siva (take mam jst na modrem), srebrna ali črna barva. Če hočeš da izstopajo lahko seveda daš rumene ali rdeče, ampak po mojem mnenju to ne bo pašalo na avto...
Renault Megane II 1.6 16v - nič več
Renault Megane grandtour III 1.5 dci GT line
Sej zato pa glih, ker je zelena barva ne vem kak bi glih zgledalo, še nism nikjer zasledil da bi vidu v živo.. Sem pa razmišlu v sivo.. Črna spet ne vem kako bi izgledala..
Se da kje dobit ta siva barvaa? Al jo morm it posebi mešat ?
sm gledu danes v okolici celja.. sm najdu barve v spreju prav za čeljusti.. pol sm pa najdu še tiste k je BOX in majo glih v srebrni barvi.. cena = 30€ .. dobiš pa čistilo, krtačo, barvo pa neki še zram.. tk da je kr primerno ceni:) barva me še vedno matra