imam problem z meganom ki do 2000 obratov nima pravih moči..use smo že sprobali čiščenje egr ventila menjava "luftmeserja" čiščenje katalizatorja pa še useeno ni nič drugače.
tester?
se kakšne lučke prižigajo?
je turbina glasna?
a kej kadi?
dej mal bol opiši.
drugače pa je na forumu že ogromno na to temo napisanega?!
Polnjenje klime že od 30€!!!!!!!!!
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052
na testerju sem ga že imel 2x pa nič ne pokaže oz use naj bi blo tk ko mora bit turbina je stara 1 leto in ni glasna nič bolj kadi pa tudi ne..drugače pa sm že najdu nekaj tem sam use so ble glede egr-ja luftmeserja in katalizatorja tk da nič od tega ni.
Sicer ne vem s kakšnim diagnostičnim orodjem ste pristopali do ECUja in s kakšnim znanjem. Pa vendar, v koliko bi preverili pravilno delovanje posameznih komponent ( ne celote ) in posneli/spremljali parametre delovanja teh komponent, se bi napaka našla ali pa vsaj pot do nje.
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
A ima kdo kakšno diagnostiko naloženo na laptopu, da se da med vožnjo preverjati posamezne parametre?
Sam namreč ne morem ugotoviti kaj se dogaja na mojem avtu, imam občutek da nekaj ne funkcionira kot bi moralo, na "relaciji": lmm, turbina (variabilne lopatice), ladedruck senzor, waste gate.
Naj še napišem da se dogaja recimo pod 2000 obratov, recimo da pohodiš pri okoli 1800 obratov, izpiše fuel injection faulty in vrže v rezervni program, drugače avto pospešuje bi rekel da normalno.
Turbina je nova se mi je pa zadnjič zgodilo da je kar na 1x ratala glasnejša in je sedaj ohranila ta zvok. Kakšna ideja? Variabilne lopatice, "ladedruck" senzor,...