Renault Connection box- USB nadgradnja ?

Vse o ozvočenju avtomobilov
Odgovori
Uporabniški avatar
yaxo11

Renault Connection box- USB nadgradnja ?

Odgovor Napisal/-a yaxo11 »

Lp, v laguni kupe ni usb priključka, radio sicer ima možnost aux priključka preko činčev, ima tudi bluetooth povezavo za telefon in mp3 preko cd-ja. Model radia mi ni znan ker nikjer nič ne piše, na displayu se izpiše 3D sound by arcamys.
Je omenjeni radio nadgradljiv, v smislu da se samo vklopi usb kabel in zadeva špila, al bo potrebno kupiti recimo dension vmesnik. Želja je da bi izpisovalo ime datotek, ker kot je meni znano v renojih preko densiona to ni možno

radio pa je tak

Slika
Zadnjič spremenil yaxo11, dne 09 Jun 2012, 14:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
zig@
Kraj: Ljubljana

Re: Laguna coupe USB priključek ?

Odgovor Napisal/-a zig@ »

Kolikor vem radio nima dodatnega priključka za USB. Tako, da ti predlagam Dension vmesnik. Če zaupraš še letnik avtomobila ti lahko povem več info kateri so ustrezni in če lahko deluje tudi prikazovanje pesmi.

Drugače pa možnosti so Lite/lite BT vendar ne prikazujeta imen pesmi samo številko in čas

Dension Lite

Dension Lite BT (s prostoročnim telefoniranjem)

In možnost, ki prikazuje naslove pesmi

Dension Gateway 300 (s prostoročnim telefoniranjem)

Skratka sporoči letnik pa ti povem kateri vmesniki so kompatibilni.

Lp Žiga
Uporabniški avatar
yaxo11

Bega me zato ker ko smo ogledovali lagune kupe, so imele vse enak radio, razlike so edino ali ima bluetooth in usb priključek ? zato sprašujem ali je možno usb samo dodati

gre pa drugače za laguno coupe 2009 letnik, bluetooth ima če je morda kaj pomenbno
Uporabniški avatar
zig@
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a zig@ »

Laguna Coupe 2009 letnik ima že 12pinski priklop in zaenkrat za USB še ne obstaja vmesnik ne Dension ne Xcarlink. Kolikor pa mi je znano ne obstaja originalni priklop lahko pa se motim.

Lahko se zrihta samo za iPod/iPhone ali pa menjava celotnega avtoradia za aftermarket enoto z USB priklopom.

Lp Žiga
Uporabniški avatar
yaxo11

da malo opišem, dobil sem original renojevo connection box škatlico, predvaja ipod in usb ter aux in, problem pa je ker ne izpisuje imen mp3 pesmi,še huje, vse pesmi so razporejene v 6 podskupin( ker se box očitno priklopi na mesto CD changerja), za po vrh pa je preklapljanje med njimi prava nočna mora.
Ve kdo za kako programsko nadgradnjo connection boxa ?

Moje drugo vprašanje pa je, v meniju imam opcijo pogleda c-box programske opreme, vendar je ta zabrisana ker c-box ni montiran, očitno ima reno še en drug vmesnik za usb.

Kako vam ostalim, ki imate serijsko vgrajen usb v svoje renoje 2009 letnika, predvaja usb-je, ali vam izpisuje imena mp3 datotek na displayu ?
Uporabniški avatar
h3x0r89

Re: Renault Connection box- USB nadgradnja ?

Odgovor Napisal/-a h3x0r89 »

http://pesmi.xy-igre.com/britney-spears ... more-time/" onclick="window.open(this.href);return false; -> probaj probrat iz tle!
http://web-igre.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
Odgovori